• 58
    tek kelimeyle rezalet olan olay. daha önce buralarda bahsetmiştim, türkiye bitmiş bir ülke. işin spor tarafı batan gemideki bir oda gibi, onunla beraber su alıyor.

    ulan öyle bir ülke düşünün ki muz cumhuriyeti olsa daha aklı selim işler olur; her tarafı boka bulanmış, ahlaksızlığın alkışlandığı, kutupların iyice ayrıldığı, herkesin birbirini düşman bellediği, adaletin yok olduğu, milletin a...na koyulmasının doğal karşılandığı, pkknın yüceltilip milli değerlerin küçük düşürüldüğü bir coğrafya lan burası. buraya yazsam bitmeyecek ve fazlasıyla siyasi olacak o yüzden uzatmıyorum.

    bu işin asıl sorumlusu bu ülkeyi yöneten hükümet, şikeye bile bile, yukarıdan emirle ceza vermeyen federasyon, çıkarı uğruna anasını satacak yöneticiler, şikeyi görüp susan taraftar, paydan nemalanan futbolculardır. sistemdeki herkes sorumludur. rte'sinden yıldırımına, fatih terim'inden lig tvsine, volkan demirel'inden acun ılıcalısına, önce kafa kesip sonra secdeye yatan "pırıl pırıl çocuk" emre belozoglundan hala bu sikko, bu bitmiş lige para kazandıran taraftarına kadar.

    ülke olarak bu iyi günlerimiz, durun daha. ha ben daha da boktanını hak ettiğimizi ve tam da gerektiği gibi yönetildiğimizi düşünüyorum; bu adaletsizliğe, cahilliğe, hırsızlığa, çıkara ortak olanlar sürünsün yüzlerine tükürmem. allah belanızı versin lan.

    umarım şoförde ciddi bir şey yoktur. en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın