• 57
    ilgili saldırının https://twitter.com/...s/584458665429753857 sonucu bu gibi duruyor. sayın atilla dilaver ts hukuk kurulundadır. güvenilir bir abimizdir. şu tablonun bize anlattığı aziz yıldırım mağduriyet çıkaracağı bir kurgu elde etmiştir.

    şikeciler ve hırsızlığı karakteri bellemiş yöneticiler elbirliğiyle ülkeyi ateş topuna çevirdiler. cumhurureis ülkeyi, aziz şikecisi ülke futbolunu yedi. öfkeden kuduruyor insanlar. spor dünyası için dikkat edin, her şiddet içeren saldırı da fenerbahçeli birileri var. amma mağdur amma sanık pozisyonundalar. nefreti oldu ülkenin. kötülüğü korumak, kötülükten yana olmak, günü kurtarıyor olabilir, yarın için çok büyük sorunlar getiriyor.
    hep söyledik. söylüyoruz. fenerbahçe camiası ne yaşıyorsa, acı ama gerçek hepsi aziz yıldırım denen hırsız şikeci yüzündendir. gariban şoför yaralanmış bu kez, yarın bir başka birisi. acı tablolar çoğalıyor, çoğalacak.

    emre belözoğlu ve volkan demirel'in erkeklik yapmalarını, ve ateşe odun atmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. kendilerinin yok olması beni ve eminim ki milyonlarca sporseveri rahatsız etmeyecektir. beni tek üzecek şey, bu onursuz insanları cehaletin tek çözüm kaynağı şiddetle yok etmek olacaktır. çünkü şiddet ile gelen adalet mağduriyet doğuracaktır. bu iki futbol teröristi spor şiddet yasasından yargılanmalıdır. tüm bu yaşananlar başta aziz yıldırım denen şikeci zat, ve bu kaosun tetikçileri iki arkadaşdır. paralel evrende adalet bekliyoruz biz tabii dolayısıyla böyle şiddet olaylarının yaşanmasını garip karşılayamıyorum.

    (bkz: adaletin olmadığı yerde anarşi başlar)

    ne demiştik; (bkz: bu ateş üfleyerek sönmez)
App Store'dan indirin Google Play'den alın