resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1460
    dün "çok eleştirdiğimiz albayrak niye var takım içi ilişkiler mi sadece?" diye bir yazı okudum. aynı yazıda a.albayrak'ın hükümetle galatasaray arasında bir köprü olduğundan ve bu dönemde bu gemiyi sürecek adamın oportünist olması gerektiğinden bahsediliyordu. bunu görünce aklıma 28 mart 2015 galatasaray mali genel kurulu'nda hikmet koyuncuoğlu'nun abdürrahim albayrak'a verdiği tarihi ayar geldi. ne diyordu hikmet koyuncuoğlu?

    --- alıntı ---

    sevgili timur biraz değindi ama bir şeyi eksik bıraktı gibi geldi bana. çünkü sayın abdürrahim albayrak'ın aklına düştüğüne eminim. dahiyane bir çözüm buldu hepimizin malumu. metro sorununu çözmek için, futbolcularımızı bahçedeki çocuklar gibi topladık, cumhurbaşkanlığı sarayı'na götürdük. rica ettik. tamam peki ettik ee metro açılmadı.

    --- alıntı ---

    konuşmanın tamamı burda --> https://www.youtube.com/watch?v=FndzOIVgdbg 6.40'tan itibaren a.albayrak ile ilgili kısmı var.

    kendi kişisel fikrime gelecek olursak a.albayrak, yıllardır galatasaray markasını kendi reklamını yapmak adına kullandığı için, kafasına göre sırf yalakalık olsun diye futbolcuları kaçak saray'a götürdüğü için, ulu orta yerli, yersiz düşünmeden kulübe zarar verecek açıklamalar yaptığı için bu kulüpte asla ve asla bir daha görev almaması gereken bir insan. otobüsleri de onun olsun, yalakalığı da. ondan gelecek fayda allah'tan gelsin. bu kulübün el pençe divan durup, birilerinin ağzının içine bakacak yöneticilere ihtiyacı yok. bu kulübün aklı başında, kültürlü, vizyonlu, özgür düşünen kimseye biat etmeyen fikri hür vicdanı hür yöneticilere ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın