2004-05 Türkiye Süper Lig 26.Hafta Maçı
19:00 Kayseri Atatürk Stadyumu
2 - 2
  • 8
    hazırlığa gidiyordum.
    yatılı okulda, haftasonu dışarı çıkamamıştım. işim gücüm vardı heralde, ya da yazılıya çalışıyordum. cebimde 7 8 lira vardı, 5 lirasını iddaaya yatırayım dedim, izne çıkan bir arkadaşa müsvedde olarak kullandığım kağıdı vererek bu maçlara yatır dedim. maçın 5 tanesini seçmiş ve seçtiklerimin yanına + işareti koymuştum. bizim zeki arkadaş da, gitmiş hepsine oynamış.

    her neyse, cumartesi günü tüm maçlar tutmuştu, pazar gününe 3 maç kalmıştı. 5 liraya 20 lira alacaktım. kallavi bir paraydı o zaman için bir öğrenciye göre. her neyse, son maçım galatasarayımız. maç başladı öne geçtik. ben nasıl sırıtıyorum ama gevrek gevrek. her neyse, radyodan da maçı takip ediyoruz, gprs bağlantısı olan telefonlardan da, livescore.com a girip, şaşı bak şaşır tarzıyla maç sonuçlarını takip ediyoruz.

    son dakikakalar, o gökhan ünal boyuna göre über bir zıplamayala kafayı vurup topu ağlara gönderince, oturan hüznün tarifi yok. tüm arkadaşlarım babamı kaybetmişim gibi gelip baş sağlığı filan diler gibi teselli etmeye geldiler, hiç biriyle konuşmadım. akşam kuponu sessizce yatağa götürdüm. madem yatacan yanımda yat ulan vicdansız kupon dedim.

    malesef peri masalları kısa sürüyor be bilader :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın