• 90
    yazmayayım dedim ama o kadar çok üzerine gittiniz ki çocuğun olacak gibi değil.

    ilgili entry'i okumadım açıkçası bir fikrim de yok ne yazdığı ile ilgili sadece nick altında ki saldırıdan ve girilen entrylerden yola çıkarak bir eyyorlama yapacağım.

    burası nedir? galatasaray sözlük. insanların hangi düşünceden olursa olsun burada yazabilmesi serbest mi? evet.
    yazdığı entry sert ve akıl almaz hatalarla dolu olabilir. burada hiç bir yazara bugüne kadar saldırmadım keza hiç bir yazarı da savunmadım.
    bu çocuğu tanırım. iyi çocuktur biraz fevridir kabul etmek lazım ama özünde gerçekten iyi bir galatasaray'lıdır.
    yazdığına katılıyormuyum entry'i okumadığım için bir şey diyemem varsa caps alan yollasın göreyim. yüksek ihtimalle katılmıyorumdur ama bu sizin böylesine haldır huldur saldırmanıza vesile olmamalı, olamaz da. milliyetçi kardeşim sen nasıl burada yazdıkların yüzünden nick altına böyle saldırı (evet bu yapılan saldırıdır) yemiyorsan, ey iktidarı savunan yandaş kardeşim sen nasıl buna maruz kalmıyorsan başkasına da yapamazsın.

    dünden beri sözlükte en uyuz olduğum şey yani nefret söylemleri yine baş gösterdi. şahsa karşı yapılan bu söylemleri bırakın arkadaşlar. bir gün gelir tribünde ya da bir yerde karşılaşırsınız birbirinizin yüzüne bakamazsınız.

    burada bahsettiğimiz olay devletin sırf kendi çıkarı için birisi cumhuriyet savcısı 4 kişinin ölümüne sebebiyet vermesidir. 4 insandan bahsediyoruz burada. umutları yarınları olan, çoluğu çocuğu olan dört insandan bahsediyoruz. devlet sırf lacivert giyinmiş kendisine körü körüne bağlı olan bir kaç kendini bilmez için 4 vatandaşını katletti asıl olayın özü budur.

    şimdi bırakın birbirinize nefret kusmayı bence konuşarak anlaşabilmeyi deneyin. birlik olun yoksa yarın çok geç olabilir.

    eyyorlamam bu kadar.
    gözlerinizden öperim.
    vesselam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın