resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 318
    medyadaki dezenformasyon kaynaklarının yıpratmak için elinden geleni yapacağı, galatasaray için büyük bir şans olan teknik direktörümüzdür.
    onu göndermek isteyenler şimdiden "başarısız olmaya hakkı yok" söylemi ile propagandaya başlamışlardır. evet, son 10 ylın en önemli kadrolarından biri kuruldu, kariyeri düşüşte olmayan, eski takımından disiplinsizlik nedeniyle gönderilmemiş, tekallüte ayrılmamış isimli ve yetenekli futbolcular alındı. yönetimde sorun yok. taraftar heyecanlı. yerli oyuncuların çoğu kalburüstü.
    evet görüntü güzel ama, bu malzemelerden mükemmel sonuç çıkması da zaman alabilir.
    kalli ve skibbe dönemindeki sabırsızlığın sebebini, başarısız sonuçlardan ibaret saymayı avantajlı bulan medyamızın gözden kaçırdığı esas nokta, teknik direktör koltuğundaki isme camianın güvenememesiydi. başarısız sonuç, güvenilmeyen, liyakatı tartışılan bir isim altında gerçekleşince yıkıcı oluyor. ancak bu sefer durum farklı.

    bir sistem oturtulmaya çalışıldığını ve bunu yapmaya soyunan kişinin bu iş için ehil olduğunu anlayan taraftar, bu sezonu 7.sırada bile bitirsek skibbe zamanındaki gibi davranmayacaktır.

    medyanın farklı alternatifler peşine düşmesi gerekecek ve emin olun düşecektir de. tedbirli olmakta ve "bizim olanı korumaya" hazırlanmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın