resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6652
    gezi'ye diğer kulüp başkanları gibi susmayıp, tırsmadan, korkmadan destek vermesi ve "gezi parkı olayları türk vatandaşı olarak hepimizi etkiledi. türk vatandaşı olarak gönülden destek veriyoruz" şeklinde yaptığı açıklama bile vizyonunu, kalitesini ve dik duruşunu ortaya koymaya yeten büyük başkandır.

    kadı kızında da kusur bulunur ama artıları ve yaptıkları ortadadır. projelerini uygulamaya geçirmesine kimler engel oldu malumdur.

    bir kişi hakkında kesin hüküm vermeden önce yapılması gerekenlerin başında o kişiyi kimlerin sevmediğine, istemediğine bakmak gelir. alex'le birlikte aziz'i huzuruna fenerbahçe formasıyla kabul eden dönemin başbakanının randevu vermediği tek başkan ünal aysal'dır.

    yüzyılın şikesine karşı dik duran ve esip gürleyen yine ünal başkandır.

    aslolanın sözde galatasaray özde ise güç ve para olduğunu kanıtlayan, sırf dönemin başbakanı talimat verdiği için, şampiyonluğa giden galatasaray'ı yarı yolda bırakıp tüpçü ile aynı safta yer alan terim'i, yapılması gerekeni yapıp gönderen yine ünal aysal'dır.

    kazandırdığı sportif başarıları, yaptığı dünya yıldızı transferlerini zaten herkes biliyor benim bir kez daha yazmama gerek yok. çok kısa bir zaman içinde başkalarının hayallerinin bittiği yerde gerçekleri başlatan ve yaşatan başkan yine ünal aysal'dır

    özetle; büyük başkan ünal aysal'ı sevmeyenler, akp'liler, şikeci kuşlar, adamın adamı olanlar yani tericimler ile içimizdeki kuşlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın