resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2798
    sporting lisbon'dan disiplinsizlik yaparak ayrilmamis futbolcu.

    kendi futbolcumuza bok atacagiz diye gercekleri de carpitin, oh mis.

    sporting lisbon adamin deger kazandigini anlayinca ozel madde koymak istedi adama, elden ucuz cikmasin diye. adama zorla kontrat imzalatmaya kalktilar, adam manchester'a gitmek istedi. portekiz federasyonu da karisip is boka sarinca manchester transferden vazgecti. bu esnada galatasaray araya girip transfer etti bruma'yi. manchster 10 milyon'a degil daha ucuza kapatmaya calisiyordu. isin icinde bokluk varsa bunu yapan oncelikle manchester, sonra adam elden gidiyor diye kendisine mal muamelesi yapan sporting lisbon.

    yanlisim varsa biri gelir duzeltir.

    bizim ne dusundugumuz tabi ki cocugun umurunda, bu sene basinda cocuk resmen agliyordu konusmak icin bile kimsem yok diye. 20 yasindaki cocuk, annesi babasi yok, bilmedigi ulke, bilmedigi dil, kendisini sallamayan bir suru insan etrafinda. 34 yasindayim, annem babamin verdigi gunven hissi olmadan bilmedigim bir ulkede, bilmedigim bir dilde yasamak zorunda kalsam aptal olurdum.

    taraftar bu cocugun ebeveyni olmadiysa bu da taraftarin ayibi. ayni ebeveyn gibi hatasinda da destek olmamiz gerekir, basarili oldugunda gurur duyacak yuzumuz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın