• 16
    bugun carsamba, markete gidip 1 tl kilo basina fazla para vermeyin gidin en yakin carsamba pazarina. 40 gun once 3 tl olan anamur muzu simdi 5,5.5tl. yesillik almaya kalksaniz, marul, kivircik, tere...iki tutam koyuyorlar 2-3 tl para verir olurdunuz. zincir marketler sagolsun ekmek almaya gittiginizde 2 tl'ye ekmek satiyorlar bir halta da benzemiyor. 3 saat icinde kuruyan ekmek mi olur:/

    temel besin gidalarinda %70 uzerinde zaman gelmis son 2 ay icinde ki bunlar ithal mal da degil dolardan dolayi olsun.

    faiz neden dussun kardesim? hani ekonomi iyi demissin ama neden faiz dussun dememissin. faiz haram diye mi dussun? madem oyle devlet neden 3 gunluk fatura gecikmesine esek yukuyle faiz aliyor?

    hani insanlik yapip gecelik faizlerini enflasyon oranina gore ayarlayin da demiyor kimse. tek istedikleri ev satmak icin faiz dusurmeye calismayin diyor. ulke batti siz hala ev satalim kafasindasiniz diyor.

    uzun adami kisa adami bilmem ben. sahsi cikarlari icin siyasetci veya spor adami fark etmez, dar gelirli halkin ne yasadigini, esnafin ne yasadigini umursamadan halki manipule edip kazanc saglayan herkesin allah belasini versin. ki verecek de. hepinizin ortak noktasi oteki dunyaya inanmaniz. oteki dunyada bu kadar kul hakki gelip poponuzu tirmalamayacak mi saniyorsunuz?

    su lafini okuyana kadar arda konusunda notr davraniyordum, gelirse gelsin galatasaray'a diye. su lafindan sonra isterse fener'e gitsin.

    bir metin oktay'a bakiyorum, turkiye'nin gozbebegi, parasi sohreti her seyi olan adam. ama nerede haksizlik var mucadele etmis, gerektiginde isci haklarini savunmus, sendikalara destek vermis.
    bir de bu saray soytarisina bakiyorum, cebinde ulkenin yarisini doyuracak kadar para var ama sanki bizdenmis gibi numara yapip her seferinde guclunun yaninda saf tutuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın