resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7955
    en sevdigim turk oyuncu. 3-2 yapan gol bi calma sevincini haketmisti aslinda ama o farkli bir triple formayi cikartmayi seçti.

    hep diyorum burak diger takimlara hic bir sey vermediginden ama bize bu kadar katkida bulundugundan kimse tarafindan sevilmiyor herkes emek hirsizi diyor. cunku kiskaniyorlar.

    hele bir de besiktaslilari dusunsenize. adami 21 yasinda bulmussun ama zerre faydalanmamissin. adam tvde ben besiktas taraftariyim diye aciklama yapmis. ama sana zerre katkisi yokken galatasarayda bir suru basari yasamis. hee emek hirsizi hee hee. hazimsizlari catlattikca benim yuzumde koskocaman bir siritma oluyor sayesinde.

    burak bu zamandan sonra hamza hocanin gencligi gibi suan %100 galatasaraylidir. inaniyorum ve goreceksiniz ilerde galatasarayin cocugu olarak anilacaktir. siz ister sevin ister yetersiz gorun siz bilirsiniz ama dun instagramda hakan sukur kendisine kral burak yilmaz dedi. hakan sukur derse ben de derim anasini satiyim. emir buyuk yerden cunku.

    bir daha sakatlanma gozunu seveyim kral. sezon sonu ellerinde kalkacak 2 kupa var. ve daha onemlisi alternatifin yok. bizim icin sampiyonlugun anahtari sensin.

    yine at golunu, yine gir triplere, yine catlat kuşlari, ben yine gevrek gevrek siritayim aslanim:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın