resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2787
    haftalardir anlatmaya calistim, iyi bir seri yakaladigimiz maclarda nasil bir kilit rolde oldugunu. ne zaman hamza hoca stratejiyi degistirdi puan kaybetmeye basladik. bruma gol atmiyor asist yapmiyor diye elestirmek futbol acizligidir demeye calistim ama adama kufur edilmeye devam etti. olcan oynasin ucar gideriz dedi ayni zamanda bruma'ya kufredenler. peki simdi sonuc?

    olcan'i sag onde seyredince ne demek istedigimi anlayabildiniz mi acaba? defansa yardim getirmezsen sabri gibi deli bir bekle ne hale gelecegimizi anladiniz mi?

    maci seyredip bu adamin koridor yardimini anlamadiysani cizerek anlatsam anlar misiniz?

    sadece bu adam da degil, koray'in neden oynamasi gerektigini de anladiniz mi? hava toplarinda ilk topu karsilayabilen tek oyuncumuz koray o olmayinca kasimpasa nasil da topun sekmesini bekleyip her topu aliyor di mi?

    bruma'nin bitirici vurusu yok diye itin bir tarafina sokanlar yasin ve olcan'i seyrediyor musunuz 21 mart kasimpasa macinda?

    20 yasinda cocuk 30 yasindaki olcan'dan, 28 yasindaki yasin'den daha iyi defans yapiyor, futbolun abc'sini daha iyi biliyor ama siz az calim atiyor, sut atmiyor diye adami asmaya niyetliydiniz.

    buyurun efendim, kazanan takimi bozan hamza hamzaoglu'yla siz getirdimiz bu takimi bu hale. isleyen tek bir stratejimiz vardi, artik o da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın