resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2764
    24 yaşına kadar bir bok oynamasa dahi, bazı taraftarlarda kredisi olan futbolcu. pardon ama aydın'ın suçu ne? ben de o zaman aydın'a 27 yaşına kadar mühlet veriyorum. o da birkaç seneye patlayacaktır, bakın görürsünüz.

    bruma'nın taraftardaki algısı üzerine tez yazılır da ben kısa kesicem: biz bruma'yı u-20 dünya kupasında gördük. scout sistemi gelişmemiş her takım gibi bu tip turnuvalar genç yıldız almak için fırsat oluyor. o turnuvada bruma'dan daha dikkat çeken oyuncular vardı. bir tanesi de ali adnan'dı. kimdi talipleri? rize ve galatasaray. avrupa kulüpleri piyasada yok. sizce porto, manu, arsenal gibi kulüpler salaklığından mı bu oyunculara salça olmamış, yoksa çoktan bu oyuncular hakkında fikir sahibi olup bu tip turnuvaların yanıltıcı olduğunu hesaba katmış mıdır? bence ikinci seçenek daha makul. genç futbolcu transferinden bihaber olan kulüpler ancak kıroluk yapıp u- 20 dünya kupalarından transfer yapıyor. maalesef biz bu kıroluğu yapıp 12 milyon euroyu gömdük. sporting de seve seve dedi, göbek attı. dikkat edin o turnuvanın en değerli oyuncusu pogba zaten juve'deydi. daha önce manu altyapısı tarafından çoktan keşfedilmişti.

    bruma ileride asla 1.sınıf bir yıldız olamayacak. hatta amrabat kadar bile olamayacak. verdiğimiz 12 milyon euro ve genç futbolcudan anlamıyor oluşumuz bizi sürekli yanıltacak ama hepimiz bir gün gerçekleri göreceğiz. o yüzden yok elimizde wonderkid falan, boşuna hayal kurmayın. eğer bruma wonderkidse 19 yaşında ligi donunda sallayan arda neydi acaba? bruma biraz ışık verse taraftarlık namına ben de romantikleşecem ama yok işte. hiçbir şey yok bu adamda. 12 milyon euro vereceğimizi bilse, ilhan cavcav gider, 50 tane bunun gibi bulur afrika'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın