resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2742
    19 yaşında , dünya gençler şampiyonasının yıldızı olarak galatasaray'a geldi. geçen yıl oldukça çalkantılı geçen sezona iyi başladı ama çok ağır sakatlandı 6 ay oynamadı. bu yıl iyileşti ancak prandelli denen futbol katili tarafından çoğu maçta 18'e bile alınmadığı oldu, yabancı saçmalığı yüzünden. hiç olmazsa yedekte oturmalı dedirten birçok maçtaşaka gibi 18'e alınmad bu çocuk. hamza hoca'nın gelişi ile beraber yeni yeni devamlı oynuyor o da melo sakat diye açılan kontenjan sayesinde. böyle bir iki yılın ardından 19-20 yaşındaki bir çocuktan ne bekleniyor? bu çocukta allah vergisi olan hız, sürat, dripling, çabukluk gibi yetenekler yok denrbilir mi? devamlılık, karar verme, pozisyon alma hatta topa vurma hatta takım oyunu vs... gibi özellşkler yıllar içinde öğrenilmiyor mu?

    gökhan töre'nin geçen yıla kadar golü bile yoktu. 23 yaşında ve 3-4 yıldır chelsi,hamburg.kazan'da oynuyordu.

    bruma, seneye yabancı serbestliği ile birlikte bu takımın geleceğindeki temel taşlardan biri olacaktır. bu kadar sabırsızlık herşeye kısa vadeli bakma rahatsızlığı gerçekten yazıktır! galatasaray sırf 10 milyon € yatırım yaptığı için inatla,ısrarla oynatmalıdır bruma'yı.

    hanza hoca'ya yasin değişikliği için çok kızmıştım ama o maçı kaybetme pahasına bile olsa bruma'yı 10 dakika zamanı kalmasına rağmen değiştirmedi. gerekirse maçı belki şampiyonluğu vermeyi riske etti ama genç bir çocuğu feda etmedi. kendini siper etti ve oyuncusunu korudu. bir de bu açıdan bakalım hayata? ne kadar kolay oturduğunuz yerden atıp tutmak. hemen 19 yaşındaki ham meyveden robben ribery gibi oynamasını istemek. hamza hoca bu takımdahemen herkesten verim almayı başardı bruma'dan da alacaktır. buna eminim. ve umarım ağır eleştrilerden etkilenip kasımpaşa maçında yedek bırakmaz inşallah bruma'yı
App Store'dan indirin Google Play'den alın