resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2715
    caner erkin'in galatasaray'dan gönderilmesine sebep kötü oynadığı ve turu kaybettirdiği bir atletico madrid maçı'dır. sözlük kusuruma bakmasın tarihini bulamadım.
    velhasıl futbolcular olmadan önce kötü oynarlar. bruma da olmadan önce kötü oynayacaktır. bu iş böyledir.
    yarın kadroya girmeye başladığında sinan gümüş de kötü oynayacak.
    emre çolak da kötü maçlar çıkaracak.
    ancak günü gelince de takımın değişmez oyuncusu olacak bunların bazıları.
    14.03.2015 istanbul başakşehir maçı'nda uyuttuğumuz rakibi önce hatalı bir top kaybı, gereksiz bir faul, sonra da yüzde yüzlük bir golü kaçırmak suretiyle maça ortak etmiş olabilir...
    ancak ister 12 milyon eu'nun karşılığını versin, ister vermesin bruma harcanacak oyuncu değildir. takıma maliyeti 300 bin lira bile olsaydı bu adam harcanmazdı.
    şimdi verilen bonservisinden bahisle oyuncuyu asıp kesmenin anlamı yok. bakın potansiyelli türkler bile, misal çalhanoğlu bizim futbolumuzdan bucak bucak kaçıyorken bruma galatasaray'a gelmeyi tercih etmiştir. bu bile onun arkasında durmamız için yeter sebeptir. onun dışında oyuncunun maliyeti tamamıyla kulüpler arasındaki bir konudur.
    keza amrabat...

    misal aynı düşünce benim nazarımda tarık çamdal için geçerli değildir. zira yarım sezon beklese galatasaray formasını bedelsiz olarak giyebilecekken o da bazı maddi beklentiler ve bonservisinden pay maddesi ile yeni sözleşme imzalamıştır.

    bırakalım futbolcu kendini bulsun.
    yoksa futbolcu öğütme makinası fenerbahçe'den farkımız kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın