• 11913
    iki üç sezondur çok garip adamlardan gol yiyen takımımız. muhakkak başka takımlarda da vardır bu ama ne bileyim ya çok uzun zamandır ligde golü olmayan oyunculardan, ya aşırı kötü bir sezon geçiren forvetlerden ya da golcülüğüyle bilinmeyen defans oyuncularından ne bileyim işte garip garip gol yiyoruz sürekli. elbette her golü nobre, stancu, gekas veya şeşu'dan yiyecek halimiz yok ama bu da garip bir şey ne bileyim... bir çırpıda aklıma gelenler;

    2011-2012 sezonu: mustafa sarp (yorum yok), orhan gülle (o sezonki tek golü), mustafa sarp (evet), erhan güven (pek az golü var), reto ziegler (başka golü yok)

    2012-2013 sezonu: ilhan eker (az golü var), musa çağıran (pek az golünden biri), turgay bahadır (o sezonki tek golü), mehmet yıldız (o sezonki tek golü), hasan ali kaldırım (hayatında başka golü yok)

    2013-2014 sezonu: muhammet demir (o sezonu sakat geçirdi), enes ünal (16 yaşındaydı)

    2014-2015: caner osmanpaşa (bu sezonki tek golü, golcü değil), emre güngör (bu sezonki tek golü, golcü değil), ibrahim sissoko (tek golü), ibrahim akın (son üç sezonda attığı üç golden biri), björn vleminckx (bu sezonki iki golünden biri, diğeri penaltı), mehmet batdal (asırlar sonra ligde gol attı)

    elbette tüm bu isimlerin hepsi bir değil ama ben böyle yorumladım. kim kötü sezon geçirse bize patlıyor, ya da bize atıp sezonu boş geçiyor, hiç olmadı kel alaka bir isim yırtık dondan çıkar gibi bize yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın