• 11904
    şampiyonluğu hak etmeyen takımmış. bak sen.

    şampiyonluğu hak etmeyen birileri varsa o da taraftardır. fatih terim gittiğinden beri birbirine düşen saçma güruh özellikle. biri sinsi gibi terim gitti diye manciniye sallar, öteki manciniye yapılan terbiyesizliği hamzadan çıkarmaya çalışır, diğeri hamzayı savunmak için yine manciniye atarlanır, öteki her kaybedilen maç sonunda başkandan masöre sallar durur, ötekisi 20 yaşında çocuğu sırf komik goller yendi diye ıslıklar... gider bu böyle.

    biraz galatasaraylı olduğunuzu hatırlayın. terimsporlu, aysalsporlu olmaktan vazgeçin. bütün bu kargaşa bu saçma sidik yarışından geliyor. hamza hamzaoğlu başlığında manciniye sallamak nedir ey beşer-i bîşuur? bu adamlar tüm gayretleriyle galatasaray için çalıştılar, çalışıyorlar. mancini de, hamza da bu takıma emek verdiler, hamza hala emek veriyor. prandellinin bile bu denli itin mabadına sokulması hoş değilken bu iki adamı sırf terim - aysal çatışmasında kalkan olarak kullanmak ayıp, sinsilik.

    bu takım iyi yapılanmadı, doğrudur. forveti yetersiz, sağ beki yetersiz, stoper sıkıntısı var, birbirinin muadili az oyuncu var vs... bunların hiçbiri, bu takımın bunlara rağmen hala şampiyonluk adayı olduğunu gerçeğini değiştirmediyse, çıkıp "şampiyonluğu hak etmiyor" demek yersizden de ötedir.

    rakipleri şikeci. neyin hakkı, neyin hukuku? her puan kaybedilen maçtan sonra kafayı sıyırıyorsunuz. hiçbir güzelliği hak etmeyen taraftar esas, bu oyuncular değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın