resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1536
    neyi uzatiyoruz anlamiyorum. bu insanin karakteriyle ilgili en ufak bir elestiri zaten yok sanirim. benim gibi destekleyen de, elestiren de hatta kendisi de yeni seyler ogrenmekte oldugunu ifade etmekte. peki zaten istedigimiz sey bu degil mi? basariya ve kariyer yapmaya ac, kulubu ve ulkeyi bilen bir teknik adam. mancini ve prandelli geldiler ve ikisine de saygi duydum destek verdim. ancak ozellikle prandelli buyuk bir hayal kirikligindan oteye gitmedi hepimizin malumu olarak.

    hamza hamzaoglu maalesef fatih terim gibi sansli degil. sezon basinda kulube gelip; elmander, ujfalusi,muslera, eboue,melo, riera, amrabat, selcuk inan, engin baytar ayarinda transferler yapacak ne zamani ne de ekonomik sartlari vardi. elinde ne varsa onlari degerlendirmekten baska caresi yoktu ve bunu da layikiyla yapti ve yapmaya devam ediyor. hamza hamzaoglu gitsin diyenlerin alternatif olarak kimi dusundugunu cidden merak ediyorum! 2 tane yabanci hoca travmasindan sonra eldeki ekonomik sartlarda goz onunde bulundurulursa, hamza hamzaoglu'ndan daha uygun kim var takimin basina gececek en azindan bunu bir soyleyin.

    hamza hoca basarilidir. devam edilmeyi fazlasiyla simdiden hakketmistir. insallah sampiyon da olacaktir. suan kendisine destek vermekten baska bir secenegin ne luzumu var ne de boyle bir luzum gorenler icin icinde bulundugumuz donem dogru zaman. destek verelim, beraber sampiyonluga yuruyelim insallah!
App Store'dan indirin Google Play'den alın