resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1488
    oncelikle mac sonucunun bana hissettirdikleriyle baslayayim. 1998 dunya kupasindan beri aktif futbol izliyorum. yani 9 yasindan beri 25 yasima kadar yeri geldi fener'i yendik yeri geldi yenildik. yenilmenin bende yarattigi etki o tarihten beri hep ayni olmustur. gunluk hayatta hepimizin dertleri var ve bu yenilgi acisi cidden hepsini yaklasik 24 saatligine unutturuyor. hala etkisindeyim ve anliyorum ki cidden saf karsliksiz sevgi bu demek oluyormus. 25 yasinda esek kadar adam oldum hala 15 yasindaki cocuk halimdeki gibi tek derdim bu su an. demek ki bu boyle gidecek hayatin sonuna kadar ve bu cidden benim icin kotu de olsa inanilmaz bir duygu. cogumuz da aynen boyle hissediyordur.

    ilk 11'lere baktigimda ilk basta hamza hocanin taktigimi begendim. ligtv'ye gore olcan on taraftaydi ama gercekte oyle olmayacakti. bu kotuye yol acti cunku sol kanadimiz biraz dayak yedi mac boyunca. umut'la baslama fikrini anliyorum sag kanatta caner'i kitlemek icin mantikli bir fikirdi ama israrla oyundan cikarmamak hepimizi kudurttu. ama soyle bir durum da var. zorunlu degisiklik yaptik ve ayni anda hem balta hem umut cikmasi cok riskliydi. hamza hoca umut'a inancini surdurdu ama sonuc cikmadi.

    maca cok iyi basladik ve ilk 30 dakika boyunca cidden pozisyonlarimizla bu sefer olacak galiba dedik. ben en azindan yenilmeyiz dedim. selcuk'un sutunu ancak galatasaray maclarinda ozel olarak devlesen boz ayi kurtarabilirdi su ulkede muslera'dan baska. sonra burak'in sutu tam anlamiyla sanssizlik. ama iste isler sonra iyi gitmedi ve fener agirligini koydu maca. ozellikle diego bizim iyi oyunumuzdan sonra ortaya cikan isimdi. fener cok net pozisyonlar bulamadi belki ama koyduklari agirlik cidden hepimize devre arasini bekletmistir. ilk yariyi kotu gecirmesek de balta'nin sakatligi hic iyi olmadi.

    2. yari gercekten kotuyduk ve fener'in pozisyonlari cidden omrumuzden omur goturdu. ben fanatizm atesiyle "sok bruma'yi sok, emre'yi sok, sok iste sok" diye cigirsam da israrla degisiklikler gelmiyor, umut bulut oyundan cikamiyordu. derken muslera 100 kere gelse 99 kere rahat kurtaracagi topu kalesinde gordu ve yikildik. cidden cok koyuyor be sozluk. hicbir ihanetin, hicbir acinin, hic bir masa kenarina ayak serce parmagi carpma acisi bu kadar koymuyor. yasin'in pozisyonlari da ellerde tirnak birakmadiktan sonra mac bitti ve malesef yenildik. bizden begendigim isimler muslera, tabi ki chedjou cikana kadar tecrubesiyle balta, gayretiyle, istegiyle ve galatasarayliligini yansitan mucadelesiyle selcuk, hata yapmasina ragmen hamit'ti. fener de begendiklerim topal ve ayinin ogluydu. (begendim derken muthis performans gosterenler demek istedim. yoksa ne begenicem ibneleri)

    simdi deginmek istedigim baska bir konu daha var. millet olarak yaptigimiz en guzel sey akbabalik bence. su mactan sonra aninda hamza hoca'ya sovmek nasil br cahillik nasil bir akbabalik ornegidir inanamiyorum. adam geldiginden beri yakaladigimiz form ortada. eger hala lidersek ilk sebebi hamza hoca. adamin hatalari oluyor tabi ki ama bu kadar akbaba olunmaz be kardesim. cidden nefret ediyorum boyle taraftarliktan. her gecen macta iyisiyle kotusuyle kendimi gelistiren bence muhtesem potansiyelli piril piril adam gibi adam bir hocamiz var. lekelenmeye calisilmasi beni dellendiriyor. hocam sen yuruyedur. hala lideriz, basini one egme, 4.yildiz bizim olacak.

    edit: imla ve düzeltme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın