• 581
    tam galatasaray'a döndüğü sırada fenerbahçe'nin golü bularak kazandığı maç. diego çıkıp webo girince orta sahada bir kişi eksildi fenerbahçe ve selçuk hamit ikilisi biraz rahatladı çünkü webo direk stoperlerin arasına gitmişti. diego ise bu ikiliyi oradaki varlığıyla ileri çıkmaya zorluyordu. gol öncesi dakikalarda selçuk hamit orta sahası artık biraz pas yapmaya başlamış, hatta hamit'in tehlikeli şutu da gelmişti.

    zaten yenen gole bakın, tüm takım ilerde kaldığı sırada webo'ya şişirilen bir topun devamı gol pozisyonu oldu. fenerbahçe'de ne zaman skor lazımken oyuna webo girerse o maç artık şişirme toplara döner. top webo'ya doğru geldiğinde koray'ın onun karşısında hiçbir şansı olmadığını biliyordum. sabri de yerinde olmayınca gol geldi. yani galatasaray 2. yarının önemli bir bölümünde yaptığı gibi kapanarak değil, tüm takım hücumdayken arkada boş yakalanarak golü yedi. o dakikaları pas yaparak geçip oyuna bruma ve emre'yi sokabilseydik işin rengi değişirdi. hamza hoca geç kaldı, özellikle hiçbir şey yapmayan umut'u seyretti.

    velhasılıkelam artık önümüze bakma vakti. hamza hocanın bu maça kadar iyi bir serisi vardı. şimdi 11 maç kaldı. yine bir seri yapılabilecek fikstür var. önümüzdeki başakşehir ve kasımpaşa maçlarını kazanıp 6 puanı cebe atarsak fb-bjk derbisini rahat izleriz. oradan çıkacak bir beraberlik avantajı tekrar bize getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın