resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1484
    ligin ikinci yarısı oynadığı iki ciddi rakibe karşı da ciddi hatalar yapan teknik adam. ayrıca takımımızın dengeli ve elle tutulur bir oyunu yok. her maç ya allah saldırıyoruz, bir yada iki farklı öne geçince gol yemeyi bekliyoruz. gol yemeyi beklerken, defans yapıyoruz anlamında değil, resmen bekliyoruz. çünkü defans yapamıyoruz. büyük takım olduğumuz ve kadromuzun daha iyi olduğu için anadolu takımlarına olcan sol bek, yasin sol kanat ile çıkıp birşeyler yapabilirsin ama ortalamanın üzerindeki takımlar sizi hallaç pamuğu gibi dağıtır. diğer iki rakibimizin ne yaptığı az çok belli, sadık kaldıkları bir taktikleri var (hem defansta hem hücumda) fakat bizde hücum tamamen sneijder'in durumuna bakıyor, defans ise allaha emanet. sneijder'i çıkar takımdan tüm maçlar aşırı zorlanırız, büyük ihtimalle kazanamayız.
    hocanın güvendiği yasin'in sol açık olarak seviyesi belli, sol bekte olcan'ın ne kadar defans yapabileceği belli, sabri'ye ne kadar güvenebilirsin, hamit'in temposu orta sahada 90 dakika yetmez, burak büyük maçlarda tamamen kaybolan bir oyuncu, umut 10 metre top süremez yada 2 metreye pas atamaz.
    biz lige anadolu takımlarını yenmek için bekte olcan açıkta yasin, sağ tarafta bruma-sabri ile çıkmaya devam edebiliriz, belki çoğu anadolu takımını da yeneriz fakat biraz dişli takımlar karşısında ciddi problem yaşarız, şampiyonlar liginde ise dağılırız. o kadar acayip bir kadro ile çıkıyoruzki, takım oyununun yada defansın üzerine birşey koyduğumuzda yok. şampiyon olmamamız diğer takımların gazlarının erken bitmesine bağlı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın