• 53
    futbol dışı(şike, şiddet vs.) nedenlerden dolayı futboldan soğuyan kişiye saygı duyarım da takımı kötü sonuçlar alıyor diye futboldan soğuyan taraftara sıcak bakmam. böyle bir taraftara "yanlış yapıyorsun" demek zorunda olduğumu hissederim.

    şimdi derbide kaybettik, hevesimiz kırıldı, eyvallah. ama ayağa kalkmak zorundayız. yarın fenerli arkadaşlara "istediğiniz kadar sevinin, şampiyon biz olacağız" diyebilmeliyiz. bir sonraki maçta arena'da da tribünleri doldurabilmeliyiz. işte taraftarlık budur. taraftarlık karizmatik bir olgu değildir. rezil olmak da var; heyecanlı olmak da, üzülmek de, kızmak da... taraftarsan katlanacaksın. hele galatasaray gibi kulüp tarihi, yenilgilerden zafere doğru giden bir kulübün taraftarıysan.

    2006 şampiyonluğumuzda bitime haftalar kala kadıköy'de fener'e 4-0 yenildik. ama şampiyon olduk. şimdi de olacağız, rahat olun. chelsea'den 5 yiyip uefa kupası'nı aldık biz. real'den 6 yiyip şampiyonlar ligi grubundan çıkan da biz. karakterimizde var bu. küsecek bir durum yok. futboldan soğuyacak bir durum yok. sadece galatasaray'ın taraftarına ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın