resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1453
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçında umut bulut ısrarı haricinde bana göre sınıfı geçmiş hoca.

    son 15 -20 dakika rakibin yorulmasıyla beraber son darbeyi indirecek bindirmeleri yaptı ama sonrasında kontra yedik olsun, biz de atabilirdik, bu riski almaya değerdi bence. sonuçta 2 ye 2 yakalandığımız pozisyonda koray riske girmeyip topu fenerli oyuncu yerine taca atsaydı kafayla yine o golü yemezdik. tecrübesizlik işte.

    karşı takıma bak , bizim takıma bak. arada ciddi kadro farkı var kimse oturup romantiklik yapmasın. senin elinde eh işte bir sabri var ve sol bekin yok. olcan oynuyor sol bekinde(!). sol bek diye aldığın adam da sol açık oynamaya çalışıyor. sağ açığın yok var aslında ama oynatmıyorsun güvenmediğin için, oraya da yetenek anlamında ve hız anlamında yetersiz bir umut bulut'u koyuyorsun. defansa transfer yapamamışsın, semih sakat, koray'a güvenmiyorsun ve bir başka sol bek hakan balta'yı göbeğe koyuyorsun sakatlanıyor yerine koray giriyor ki bence golü de onun yüzünden yedik. melo yok zaten. e forvet alamamışsın forvetin yok, elindeki iki forvetten birini sağ açık yapıyorsun.. geriye bir tek selçuk, sneijder ve burak' a kaldık.

    karşıda ise caner-gokhan gibi iki bek var. orta sahada sonradan alper hamlesi yapıyor, forvette değişmeli 3 adamı kombinasyon yapıyor. defansında birsürü alternatifi var biri oynamasa öteki yerini dolduruyor. e haliyle her türlü avantajlılar. buna rağmen bir şekilde hakemlerin de kollamalarıyla tutunuyorlar lige.

    herşeye rağmen maçı kazanabilirdik olmadı. dediğim gibi umut bulut'u baştan oynatması ve ısrar etmesi bence tek hatasıydı. ikinci yarı yorulan fenere karşı top sürebilen hızla ileri çıkabilen bir bruma'yla etkili olabilirdik.

    zaten kadıkoy'de kazanamıyoruz bana göre 40 yıl daha kazanamayız. bu artık futbol dışı bir olay alıştık yani , adamlar ekstra motivasyonla oynuyorlar zaten. volkan olmadık toplar çıkarıyor filan.. normal yani alıştık..

    neticede çok kötü bir hafta oldu beşiktaş hiçbirşey oynamadan sivas gibi zor bir deplasmandan 3 puanla döndü ve fener bizi yendi , 9 puanlık bir kayıpla bitirdik haftayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın