resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1444
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı'nın içine etmiş hocamız. 70 dakika boyunca takımı mahkum oynatmış, hiçbir taktik müdahale de bulunamamış, bulunduklarının da topu yanlış olan hocamız. tabi ki futbol bilgini değilim kendime göre yorum yapıyorum. ancak zaten burada da beklenen o değil mi? tarikat üyesi gibi sürekli birilerinin dediğine biat eden, karşı bir görüş olduğunda da hunharca linç kültürüne başlayan belirli bir kesime rağmen kendi düşüncemi tekrar söylüyorum ki maçı katletmiştir. hem de öyle böyle değil. 70 dk diyorum tam 70 dakika takımı mahkum ezik oynatmıştır. ne bekliyordun 20. dakikadan itibaren maçı böyle bitirebileceğini mi?

    haftalardır gelen galibiyetler gözünü boyamış hatalarından hiç bir ders çıkartmamıştır. daha en baştan maça çıktığı kadronun beraberlik için çıkarılmış bir kadro olduğu aşikardır. sağ uçtaki umut ısrarı, yapılması gereken emre çolak hamlesinin yapılmaması, önceden de yaptığı gibi takımın sağını solunu habire oynaması vs akıl alır gibi değil. beraberliğe oyanayan, ürkek bir galatasaray ne zaman kazanmış ta sen de italyanlaşıp böyle bir beklentiye girdin hamza hoca? bu mentaliteyle çıktığın büyük bir maç sonucunda böyle rezil olunur işte. keşke bildiğimiz gibi oynasaydın da 3 yeseydin inan bunları düşünmeyecektim.

    şimdi sen demiştin tayfası bu yazdıklarımı da bi taraflara not ediyor ki sene sonunda şampiyon olursak bak sen artık cümbüşe. bir de sürekli milletin galatasaraylılığını sorgulama hakkını kendinde gören arkadaşlar var ki o konuya hiç girmeyecem.

    konumuza dönersek ciddi hatalar içinde olan sempatik, sıcak kanlı, duygusal ve şanslı hocamızın, her galatasaraylı gibi başarılı olmasını ben de istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın