resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1442
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçında kötü bir yönetim göstermiştir. aslında kadro tahminimde tek fark olcan adın'dı ve bence genel hatlarıyla başarılı bir takım tercihi yapmıştı. fakat ben olcan adın yerine emre çolak'ı tercih ederdim. yine de hamzaoğlu'nun en azından olcan'ı bek oynatmayacağını düşünüyordum. maç başlayınca önde telles'i, bekte olcan'ı görünce çok şaşırdım. yapılmaması gereken bir hataydı. olcan bir kaç pozisyonda yine çok net hatalar yaptı. öyle ki emenike'yi düşürdüğü pozisyon kırmızı karttı.
    sonrasında ise rakibin gol atacağını yine anladığımız dakikalarda; etkisiz kalan sneijder veya umut'u oyundan, çıkarıp emre çolak hamlesi yapmak yerine yasin'i oyuna sürdü. yasin bir pozisyon yarattı karambolde kendisine fakat gol yapamadı. takım olarak sneijder'in yönlendirmesine alışık ve muhtacız. öyle ki sneijder'in dilinden anlayıp tek pas oyununa ayak uyduran bir galatasaray seyredemedik maçın genelinde. buna uygun bir takım yoktu sahada. böyle olunca sneijder de dolanıp durdu sahada. ilk 20 dakika ve ikinci yarının başı hariç etkisiz bir takım görünümündeydik. özellikle 70'li dakikalarda rakibin baskısını iyice hissettik. burada orta sahayı beş kişiyle toparlamak gerekirdi. hamit'in yorulmasıyla da takım iyice geriye yaslanmıştı. bu dakikalarda iki, üç pas yapıp bizi rahatlatacak bir isim bulamadık.
    takım genel olarak plana sadık kaldı ve rakibin bek oyuncularını durdurabildi. ama hedefimiz galibiyet ise yaslandığımız dakikalarda kazanılan bir topu ileriye taşıyacabilecek futbolcumuz da sahada olmalıydı. bruma'nın adı da burada geçmeli sanırım.
    hiç bir şey bitmiş değil, hala ipler bizim elimizde. şampiyonluğa en yakın takımız. alınması gereken dersler bu maçta alınmıştır inşallah. hala şampiyon galatasaray'ın hocası olma şansın var hamzaoğlu. ya bu fırsatı tepeceksin ya da bir efsane yaratacaksın. nasip olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın