• 328
    "evet, şimdi hamza hoca'nın size söylediği takım çıkıyor. yani şurası emre'yle mehmet, burada kuyt."

    "ilk topu onlara doğru ve orada baskıya. ilk 20 dakika çok önemli, niye ? müthiş başlayacağınızı biliyorum ama bu arada hata yapıp gol yemeyelim. onlar yesinler golü bitsin iş."

    "seyirci ne olursa olsun atmosfer ne olursa olsun biz itidalli, sakin. hele hele ilk dakikalarda sarı kart falan aman sakın, sakın ! işimiz gücümüz maça konsantre olmak."

    "top sağda, geliyor sabri; kim yanaşmış ? selçuk. kim var bruma veya sabri, bruma. kim var ? chedjou. hoop burası hazır."

    "ama şartlar ne olursa olsun 11 kişi oynamamız lazım, 11 kişi ! benim arkamda bana yardım edecek adam görmeliyim. top aldım, arkadaşımı görmeliyim. yan toplarda bizim etkili olmamız lazım. yüzde yüz adam markajı bize olan yan toplarda. ön direk arka direk içi herkes geliyor."

    "frikiklerde hemen baraj. sıçramak kimseye yok, çabuk başlayabilirler. emre'ye vurdurma yok dribbling yaptırma yok. kuyt'a aynı keza şuta ortaya müsaade yok."

    "her şeyi konuştuk, her şeyi çalıştık."

    "biz oyun disiplininden 11 kişi, gol de atsak kopmuyoruz. gol de yesek allah korusun kopmuyoruz oyun disiplininden ama neden?"

    "fikstüre göre çok büyük avantaj oldu. bir rakibimizi atarız. bu bir lig maçı. rövanş maçı değil. bu günün için önemli. uzun vadede çok önemli değil. bugün ve yarın için çok önemli."

    "ama öyle bir yüreğinizi koymalısınız ki buradaki tüm seyirciler, bizler, tüm türkiye'deki dünya'daki galatasaraylılar size saygı duymalı."

    "taktiğimiz sistemimiz harfi harfine tek tek toplu halde blok halinde var."

    "oğlum göreyim sizi ! göreyim sizii ! göreeyiim siiziiiii !!!"

    https://www.youtube.com/watch?v=nqHrzMIUzbI

    çok güveniyorum allah'ın izniyle hedefe ulaşmış bir şekilde döneceğiz ve 4. yıldızın fitilini tam anlamıyla ateşlemiş olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın