• 320
    zor bir maç. beni en çok rahatsız eden şey kamuoyunda oluşan galatasaray rahat gidiyor, beraberlik yeter algısı. kaybetsek bile arada puan farkı var diye algı manipülasyonu yapan basına kafam girsin. derbilerde rahatlık diye birşey sözkonusu olmaz, olmamalı.

    fb bekleriyle atağa çıkan, hücumuna şekil veren bir takım. ilk önlem olarak bu bekleri* atağa mümkün olduğunca az çıkarmaya çalışmalıyız. bunun için 2 tip önlem var. 1.si gökhan ve caner'in önüne savunma yapmayı bilen aynı zamanda atağa da katılabilen oyuncular koyarsın nasıl mesela hakan'ı sol beke önüne de telles'i, sağ tarafta da sabri'nin önüne emre'yi koyarsın. ya da 2 tehlikeli açık oyuncusuyla bu beklerin ileriye her zamanki gibi çıkmalarını önlemeye çalışırsın. mesela kanatlara yasin ve bruma'yı atarak. işte hamza hocanın bu maçtan ne istediğini de tam olarak belirleyecek bir denklem bu. beraberliğe yatarım diyorsa ilk şık, ya herro ya merro galibiyet için saldır diyorsa 2.şık gözüküyor.

    melo'nun olmayışı çok büyük dezavantaj değil, fb'li oyuncuların üstüne oynayabileceği bir oyuncu kalmyor. hamit 2 maçtır harika oynadı bu bölgede, top tutuşu, sakinliği ihtiyacımız olan şeyler. ayrıca dzemaili manisa maçında çok iyi oynadı, yedekte tutulması şart. stoperde şeycu'nun yanında kim oynayacak? bu önemli. ben semih'in bir sakatlığı yoksa onun oynamasını tercih ederim, koray' nazaran her türlü daha tecrübeli ve soğukkanlı.

    bir de tabi şöyle bişey var ki of yani :) wesley sneijder. bak bu adamın ayağına ceza alanı çevresinde bir top geldiğinde tribünlerde ki sessizliği ve ayı'da ki çaresizliği görmek bile paha biçilemez.*

    pekala bu kadar analiz yaptık kendimizce bir de ilk 11 yapmazsak olmaz:
    [biçim]
    muslera
    sabri şeycu semih balta
    selçuk hamit
    emre sneijder yasin
    burak
    [/biçim]
    vurduğun gol olsun aslanım. bu taraftar seninle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın