• 276
    macin galibiyetinin anahtari hangi kadro ile cikarsak cikalim farketmez, ''baskinlik'' dan geciyor.

    galatasaray son 4 sezondur fb ile oynayip yenildigi maclarda bile sonuna kadar galibyeti kovaladi ve kacirdi, bunda hem fikiriz ve bu 4 senelik zamanda istedigim her sonucu arenada olsun alabildik.

    melo'nun bunda basrol oynamasi cok buyuk etken, yarin dikkat etmemiz gereken isimler insanlar sayarken,

    - sow, emenike, gokhan, caner vs. sayiyor ama bu macin anahtari futbolcularin performanslari hicbir zaman olmadi, olmayacak.

    -egemenin cirkef hareketleri, bruno alves'in kasitli rakibi sindirmeye yonelik tavirlari, canerin rakibi dusmaniymis gibi parcalamasi, emrenin hakeme olan baskisi, kuytin cirkef hareketleri, emenikenin anlamsiz ceza sahasi icerisindeki yere dususleri macin belirleyici unsurlari olacaktir.

    isteyen istedigi kadroyu cikarsin, galatasaray yillardir bu yuzden kaybetti, ne zaman melo devreye girdi olayin boyutu degisti, ne zaman galatasaray, fenerbahceye fenerbahce gibi karsilik verdi o zaman ustunlugu ele gecirdi.

    yarin cuneyt cakirin isi hic kolay degil. biraz sovmen bir hakem, sahadaki oyuncularimizin gerekli baskiyi hem hakem uzerinde hemde rakip oyuncular uzerinde sonuna kadar ve dengeli bir sekilde kurmasi lazim.

    galatasaray fb ye nazaran daha yumusak bir takim, orta sahasi daha yumusak, defansi ve forveti daha yumusak. bunu akilli kullanicak sneijder gibi bir elemanimiz var, hizli kacabilirsek sahadan da 3 puan ile rahat kacariz.

    bana gore maci sogutmamiz gerekli ozellikle ilk 15 dakika oyuncularin atmosfere olan alismasini beklemek icin mutlaka ama mutlaka oyunu sogutmaliyiz.

    sampiyonluk maci olabilir, cok buyuk bir avantaj sagliycaz, cok buyuk bir avantaj elde edicez ins bos donmeyiz ama sahada maglubiyetten cok oyuncularimizin dayak yemesinden cekiniyorum.

    ah melo ah !
App Store'dan indirin Google Play'den alın