• 486
    bu sene yaptığı o saçma hamleye sadece kariyeri açısından bakmak istiyorum. belki de kariyerinin en yanlış hamlesini yaptı. nba'de 2015'in en az takip edilen, ratingi en düşük, kadrosu en kötü, sistemi olmayan takımı philadelphia'ya gitti. ki bu takımda parlamak yine de mümkün olabilirdi belki enes kanteri'in jazz'de yaptığı gibi ama takımın en iyi bölgesi 5 numarası. şimdi orada 5 10 dakika kovalayıp ribaund katkısı vermeye çalışıyor. üzerine olan set sayısı 0 çünkü alçak postu hiç yok. hiç.

    eğer öyle veya böyle galatasaray'da kalsaydı euroleague'in önemli uzunlarından biri olup tüm dikkatleri üzerine çekecekti. en basitinden patric young. kimse doğuştan galatasaraylı veya arma aşkı için bu çabayı gösterdiğini düşünmüyordur heralde? kendisini parlatıyor, canını dişine takıyor, adamın üstünden oynama hevesi akıyor. ben şimdiden patric young'a baktığımda en azından atina veya madrid uçak biletini görüyorum. eğer isterse nba'e kendini avrupa'da kanıtlamış bir adam olarak döner 3 4 yıla.

    furkan kalsa bu kadar kötü de olmazdı takımın durumu. sadece aklınızda maric'in oyuna girdiği süreleri furkan'la oynayın. çok daha fazlasını oynayacaktı furkan süre olarak. içtenlikle söyleyebilirim ki eğer furkan kalsaydı 5 şubat 2015 galatasaray maccabi basketbol maçını da lamonica'ya rağmen kazanırdık. bu sadece bir örnek. majranovic'in kızılyıldız'da yarattığı etkiyi çok rahat yaratacaktı. majranovic'ten iyi veya kötü fark etmez. eğer kalsaydı isim sahibi olacaktı.

    kendine de yazık ettin furkan. birkaç yıla çubukluyla obradovic'in pancar suratından direktif alırken görüyorum seni... umarım yanılıyordur öngörülerim. yanılmasa da ne yapalım. bu taraftar basketbol şubesinde hainlik görmeye yönetimiyle alıştı. sana da en fazla iki pankart açarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın