resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6572
    gerçekten balık hafızasına sahip insanlar olduğunu görmemize sebep olan eski galatasaray başkanı. sanki ünal aysal'dan önce 1 kuruş borcumuz yoktu, türkiye'nin en süper ekonomisine sahip kulübüydük de ünal aysal giderken 300 milyon dolar borç takıp gitmiş gibi konuşuluyor ya gerçekten acaip. bu yorumları zeka seviyesi düşük fbjkliler yapsa anlarım, kıskanıyordur der güler geçerim ama buradaki veya diğer sosyal mecralardaki galatasaraylıların yaptığını görünce ayrıca üzülüyorum. adam divan kurulu'nda her şeyi tek tek anlattı, bir tana allah'ın kulu kendisine cevap veremedi. bugüne kadar ünal aysal ile ilgili kim konuştuysa dikkat edin hep arkasından konuştu, hep medyayı kullandı. e fenerli medya da boş durur mu, eline fırsat geldiği gibi ateşin altına odunu verdi. verdikçe bilgisiz galatasaraylılar da fişeklendi ve artık ortada hatırı sayılır derecede ünal aysal düşmanı galatasaraylı var.

    ama gelin görün ki ünal aysal'ın kimse yüzüne bir şey söyleyemiyor, delikanlıysa çıkar divan kurulu'nda söylerdi. o medya delikanlılarının hepsi pustu o divan toplantısında. yandaşları medyacılar da 1 tane bile haber yapmadı ertesi gün köşelerinde ya da gazetelerinde. dolayısıyla galatasaray'ı yüzeyden takip eden kıytırık galatasaraylılar da ünal aysal'ı kulübün şu anki ekonomisinden sorumlu tutup tutup durdu. buradaki bazı arkadaşlar da sokaktaki cahil fenerli veya beşiktaşlı insanlar gibi kendisi hakkında atıp tutuyor. sonra kendisine 'ben taraftarım' diyebiliyor. arkadaşım, sen git önce duygun yarsuvat başkan olduktan sonra aralık ayında yapılan divan toplantısının videolarını ve ünal aysal'ın kendisi hakkında söylenen palavraları nasıl tek tek çürüttüğünü ve bunlara kimsenin nasıl gıkının çıkamadığını seyret. ondan sonra da gel yapabiliyorsan burada yorum yap.

    gelelim basketbol takımlarının halinden sorumlu tutulmasına. yine balık hafızalı arkadaşlara anlatalım. ünal aysal galatasaray başkanlığını kendisine 2 konuda izin verilmediği için bıraktı. bunların ilki riva'nın gayrimenkul ortaklığı ile değerlendirilmesi. ikincisi ise basketbol şubesinin, tıpkı futbol şubesi gibi tek bir şirket altında birleştirilmesi ve dernek statüsü altında işlem görmekten kurtulması. yani futbol gibi kendi kendini çevirecek hale gelmesi için şirket olması. ama bu ikisiyle ilgili de kendisine icazet çıkmadı. daha doğrusu çıkacaktı da kem-küm edilince başkanın tepesi attı ve 'ne haliniz varsa görün' deyip çekip gitti. zira bir insanın da bir yere kadar dayanma gücü olur. ünal başkan da sevgili dinazorların hala at gözlüğüyle 2015 dünyasında yaşamasına sinirlendi ve 'ulan bu yaştan sonra ben kimin için, ne için uğraşıyorum' diyerek bıraktı başkanlığı. yani ey cühela kesim, adam basketbol şubesinin ne halde olduğunu gayet iyi biliyordu ve soruna temelli bir çözüm getirmek için bu yolu bulmuştu. ama az ama çok, taraftarın ve sponsorların gösterdiği ilgiye göre bir takım olacaktı basketbol takımı. ama az ama çok kendi yağında kavrulacaktı, lakin bugün düştüğü 'yöneticilerin cebine bakma' durumuna da asla düşmeyecekti.

    o yüzden lütfen kendisi hakkında atılıp tutulurken biraz bunları bilsin de konuşsun insanlar. transferde veya seçtiği yöneticilerde ki buna teknik direktörler de dahil, hata yapmış olabilir, sonuna kadar eleştirilebilir evet. bu konularda bazı hatalar yaptığını zaten kendi de açıkladı ama iyi yaptığı diğer şeyleri görmezden gelip 'galatasaray'ı batırdı da gitti' demek, sizi direkt olarak rahmetli aziz nesin'in türk insanı adına kullandığı 'bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar' kalıbına sokar. yaptıkları iyi ve kötü şeyleri bir terazide tartsak, sanırım iyi yaptığı şeyler çok ağır basar.

    kimse bu entry'i 'bir ünal aysal fan'ının yazdıkları' olarak anlamasın. ben galatasaraylıyım. galatasaray için iyi şeyler yapmışsa alkışlar, kötü yaptığı şeyleri de eleştiririm. mesela salih dursun'u ya da lucas ontivero'yu aldığında en ağır eleştirileri ben yaptım, ama kulübün ismini 3 yılda tekrar avrupa'da duyulur hale getiren, uyuyan devi uyandıran, bu formanın hak ettiği iyi yabancı futbolcuları getiren, rakibinin sahasında kupa kaldıran, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında ard arda rekor sayıda kombine bileti sattıran, basketbolda ve diğer branşlarda yıllardır kazanılamayan lig ve avrupa şampiyonluklarını kazandıran adamı da alkışlarım. gerçek galatasaraylıların tümünün de alkışlamasını beklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın