resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6571
    ne güzel oynamışlar masum taraftarın duygularıyla, ne güzel hedef saptırmışlar aklım almıyor.

    ilk dönemine dair kimse kötü olduğu gibi bir argüman geliştirmiyor. zaten olay da burada kopuyor. benim savım şu; bu herifçioğlu ilk döneminde gerçekten gelmiş geçmiş en iyi başkanlardan bir tanesiydi. belki en iyisiydi. neden biliyor musunuz? çünkü kendisinin de söylediği gibi, spordan, sporcudan anlamıyordu, işin başına anlayanları getiriyordu. olay bu kadar basit güzel kardeşim. kulübü manchester başkanı gibi yönetiyordu yani. bak oktay mahmuti'yi kovdu bu adam, bi şey demedik. adam çıktı açık açık dedi ki başarısızdı kovdum. sonra daha başarılısını getirdi, şampiyon olduk. doğru mu? doğru.

    sonra noldu? ne kötü gitti de böyle oldu. olan şu güzel kardeşim, taraftar fatih terim'e taptığı için ünal aysal arka planda kaldı ve egosu bunu yediremedi. bu da bu kadar basit. öyle fatih terim'in gideceği belliydi, yok efendim kulüpsüz mü kaldı bırakın bunları.

    fatih terim'in başarılı olmasının sebebi florya'da yatıp kalkması, bu kulübün 40 senelik efsanesi olması, gecesini gündüzünü vermesi, haksızlık yapıldığında federasyona atar gider yapabilmesiydi. fatih terim bunları yaptığı için sen o adama eleman diyemezsin işte, anlatabildim mi? mancini'ye dersin mesela, çünkü mancini sadece işini yapar, öyle florya'da yatıp kalkmak falan yalan. o yüzden dersin. ama sen fatih terim işini yaparken galatasaraylı fatih olsun, ama ben dışardan baktığımda eleman olsun dersen siktir ordan derler.

    amacı fatih terim'i galatasaray'dan koparmak olan kişi ilk etapta ünal aysal'dır bu yüzden. bülent tulun'un getirilmesi, abdürrahim albayrak'ın, ali dürüst'ün tasfiyesi neden oldu sanıyorsunuz?

    sonrasında fatih terim de sıçtı, o ayrı. ama bu ünal aysal'ın masum olduğunu göstermiyor.

    bi de mancini olabilecek en iyi tercihmiş, ahaha. deplasmanda maç kazanamayan mancini mi? aynı adamdan mı bahsediyoruz? prandelli? ok.

    farkındaysanız şu an derdimiz finansal fair play falan değil ayrıca, daha basketbolcuların parasını ödeyemiyoruz. kulüpte sezon başında 40 kusür futbolcu vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu mu finansal başarı? arkadaş şunu nasıl anlayamıyorsunuz ya, 2000 liralık hiçbir ticari tecrübesi olmayan sikimsonik bir şirket yapmaz amk şu mallığı. elindekini çıkarmadan paso yenisini almak nedir? ve bu adamlara verilen sözleşmeleri görüyoruz yani.

    yiğit dediğimiz daha ilk dönemi bittiğinde ölmüştü, siz hala cenazesini kaldıramadınız soğudu, koktu o cenaze çoktan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın