resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2350
    kendisiyle belli sartlar altinda sözlesme yapilmis ve sözlesmesi fesih edilirse de x kadar tazminat alacagina dair noter ve basin önunde imzalar atilmis.

    galatasaray'dan uzak dursun. gitsin kimi calistiriyorsa da calistirsin. su an acik ara lider olacakken puan farkinin kafa kafaya olmasinin sebebi kendisidir. basarisiz(kime neye göre) olursa tazminat alamaz diye bir sözlesmeye imza attigini da sanmiyorum.

    haliyle bu sartlarda sözlesme yaparsan adm her turlu parasini ister ve alamaz ise cas'a sikayet eder. sonuna kadar haklidir. catir catir ödenecek bu adamin parasi. ama isin bir de manevi boyutu var. mancini gibi onurlu olup, galatasaray'i gercekten sevip ve halden anlayip gitmek var. actigi kapilari kapatmadan gitmek var.

    prandelli'ye bakiyorsun daha sikseler turkiye'den takim calistiramaz. oysa mancini gibi onurlu bir ayrilik yasasaydi, bosta kakip turkiye'de calismak istediginde rahatlikla takim bulurdu. ben olsam "ulan rezil olduk, basarili olamadik, futbolcular da, taraftar da, yönetici de benden nefret etti. en iyisi ceketi alip adam gibi ayrilmak" derdim. onurlu durus sergilerdim. böyle prandelli gibi hakli da olsam yuzsuzluk yapmazdim.

    ne verdin ki ne istiyorsun cesare?
App Store'dan indirin Google Play'den alın