resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6556
    üzerinden siyaset yapılan galatasaray başkanı.

    eli kanlı iktidarın türk sporuda dahil ülkenin anasını bellediğini, 3 yaşında ki çocuklar da biliyor. lakin galatasaray'ı bıraktığı noktayı görmemek için kör olmak gerekiyor.

    iki sene üstüste şampiyon olunmuş, avrupa'da üst turlara çıkılmış, milyonlarca liralık girdisi olan sermaye arttırımı yapılmış, 48.000 kombine satılmış, store'ler rekor üstüne rekor kırmış ama sen ffp den ceza almışsın 2 sene sonra avrupa'ya hak etsen bile gideceğin şüpheli, futbolcu alacakları birikmiş, amatör şubeler kan ağlıyor. üstüne borçlar artmış hadi artmamış diyelim yerinde saymış.

    kafana göre seçime gitmişsin, yönetim gönderip, yönetim getirmişsin, hoca gönderip, hocalar getirmişsin camia hep arkanda durmuş. kesmemiş bütün bunlar seni, tutmuş, galatasaray'ın bütün malvarlığını satma yetkisi istemişsin genel kuruldan. genel kurul "eyvallah ta birader ne yapacan bu kadar yetkiyi" deyince de, ne haliniz varsa görün deyip bırakmışsın. bunun neresi ahlaki neresi vicdani.

    3 temmuz sürecinde dik durmuşmuş. hadi be ordan fenerbahçe olmazsa para kazanamayız diyen sadece ilhan cavcav değildi değilmi? ben iddia ediyorum, 3 temmuz da, kulübün başında rahmetli canaydın olsaydı fener küme düşmüştü.

    şimdi bu adamı eleştirenler tayyip'çi oluyor. ya bırakın allahaşkına ya! tayyip'e de çok güzel laflarım var ama burasının spor sözlüğü olduğunun farkındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın