• 518
    demek ki mide zehirlenmesi, sakatlığı falan yalanmış. takıma, takım arkadaşlarına ihanet eden basketbolcu. 35 yaşında savunmanın s'si ile alakası olmayan guard'a milyon dolarlık sözleşme yaparsan, işte böyle ne oldum delisi olur. parasını istemek hakkı tabii ki ama parasını ödettirmek için ali cengiz oyunları oynayarak ayrılması çok çirkin. yönetimin hali ortada. yöneticilerin hepsi acz ve beceriksizlik içinde. arroyo, bulunmadık bursa kumaşı değil. penetresi ve savunması olmayan bir guard. şutu da kesinlikle istikrarlı değil. galatasaray büyük camiadır. mayısta seçim olsun, arroyo'yu cebinden çıkaracak çok adam bulunur. sezon başında fizik olarak bitmiş 35'lik arroyo ile milyon dolarlık sözleşme yenilemek hataydı zaten. taraftarın kendisine gösterdiği sevgiyi kalpten hissedip özümseyememiş. bana böyle müthiş bir destek verecek taraftarın önünde bedavaya oynarım. aç mı kaldın arroyo? ekmek alacak paran mı kalmadı? emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldın zaten. git bakalım 35 yaşında başka bir kulübün kapısına, anca çay kavhe içersin onlarla. kim bu yaştaki guard ile sözleşme imzalar? emeklilik ikramiyeni fazlasıyla aldın. hala neyin aç gözlülüğü bu? kimin parası kalmış galatasaray'da? gerçekten çok daha büyük bir karakter sanıyordum kendisini. malesef değilmiş. çok yazık.

    edit: 2,5 senede arroyo'ya 4,5m dolar ödeme yapılmış. tekrar soruyorum: "3-4 aylık paranı alamadın diye aç mı kaldın arroyo?" yazıklar olsun sana.

    edit2: çok bilmiş yazarlar yediği yemekten, arabasına koyduğu yakıttan bahsetmiş. ne o arroyo akşam yemekte dinazor mu yiyor? arabasına 10 ton roket yakıtı mı koyuyor? zaten çoğu sporcunun evinin kirasını kulüp ödüyor. evde 16 tane çocuğu mu var? yoksa bütün bu nazı,gazı aç gözlülüğünden mi kaynaklanıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın