• 146
    futbol dışı bütün etmenler fenerbahçeden yana.

    1- fenerbahçe son iki haftadır puan kaybı yaşıyor. ismail kartal sürekli eleştiriliyor, emenike sow yerden yere vuruluyor. fenerbahçenin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu zaman:) bir galatasaray galibiyeti bütün yaralara merhem olacaktır.

    2- galatasaray'ın galibiyeti halinde fenerbahçe yarışta yara alacak. iki hafta sonra da beşiktaş maçı var. şampiyonluk yarışından bile kopabilir. bu durum ligtv, medya, tff hiç birisinin işine gelmeyecektir.

    3- aziz yıldırım gerekeni söyledi, gerekirse sahaya otururum dedi. bu saatten sonra hiçbir hakem kadıköyde fenerbahçe aleyhinde düdük çalamaz. egemen, emre, emenike ceza sahası içinde elektriğe tutuldukça tutulacak, bir tanesinde penaltı ile ödüllendirilecektirler.

    4- oyle veya böyle 15 senedir orda galibiyetimiz yok. psikolojik üstünlük kadıköy deplasmanı için onlarda. doğru düzgün oynamadan ilk ataklarında gol bulmaları, kornerden gol atmaları çok normal oldu artık.

    futbol içi etmenlere gelirsek galatasaray zayıf rakiplere karşı ilerde baskı ve hızlı oyunla birlikte sonuca gidebiliyor. ama güçlü takımlara karşı bu sistemin başarılı olacak seviyede olduğunu düşünmüyorum. bursa gibi bir takım karşısında dağılmıştık, orta sahamız bomboş kalmıştı. arsenalse bu hataları hiç affetmedi. 2-0 kazandığımız beşiktaş maçındaki gibi biraz daha dengeli bir oyun bekliyorum. bu yüzden oyunu driblingle hızlandırmaya çalışan yasin ve brumanın yerine sneijder ve emre'yi tercih edeceğini düşünüyorum. maçın başında ileride umut ve arkasında da burağın yer alması şaşırtıcı olmaz. sol bekte olcanın yerine daha defansif olan telles ve hatta hakan balta sürprizi de şaşırtıcı olmaz. kısacası hamza hoca geldiğinden bu yana çok farklı kişileri farklı bölgelerde denedi ve başarılı da oldu. bu maçın kendi içinde dengesini gözetip ona göre bir takım çıkaracağını umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın