• 136
    kazanırsak bir büyüyü (başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum artık çünkü) bozacağımız maç. kazanamazsak ta birşey değişmeyecek artık acıtmıyor kadıkoy maglubiyetleri. öylesine alıştırdılar ki bizi!

    fener'i konya deplasmanında izledim. alper potuk ve caner erkin oynamadı gerçi ama adamların onun haricinde çok büyük sıkıntıları var. buraya kadar nasıl geldiklerine şaşırmak lazım ama şaşırıyor muyuz ? tabii ki hayır. biliyoruz nasıl geldiklerini...

    bir kere bana göre zayıf noktaları sağ kanatları. bekir ve gökhan gönül 'ün olduğu kanat. gökhan'ı üstümüze çekip sol kanattan yardırmamız lazım. tam tersine sol kanadı etkili kullanacaklarını düşündüğüm için orada sabri-olcan ikilisi daha iyi olur diye düşünüyorum.

    konyaspor bile etkili bir presle özellikle ilk yarı oyun kurdurmak şöyle dursun sahasından çıkarmadı nerdeyse feneri ve kontrataklarla çok güzel az adamla yakaladılar. bu maçta yasin-bruma-burak-olcan gibi adamlarla konyaspor'un yaptıgının kaç katını yaparız kimbilir.

    savunmada en çok yan toplar ve uzun toplar bizi zorlar. bol bol faul alacakları kesin, zaten adamlar çirkefliği şiar edinmişler kendilerine. bu yüzden maçın en kritik adamı hakem. hakem eğer adil yonetmezse asla kazanamayız bu maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın