• 1536
    çoğunun ''19 yaşında bebeye vurmuş yeeaa'' diyeceği bir olayda sırf galatasaray antrenörü olduğu için linç edilmiş, yine de türkiye'de ecevit'ten beri görmediğimiz şekilde bir idareci olarak çıkmış, psikolojisi bozulan rakip taraftar kardeşlerimiz dahil özür dilemiştir.

    sağolsun federasyonumuz ve kuryeleri de bu jeste icabet etmiş ve adlarına yaklaşır şekilde açıklamadan tam olarak 30 saat sonra bu beyefendi adamın takımınının hakkını ''oha lan çok abarttık'' dahi demeden yemişlerdir.

    şimdi ergin ataman çıkar gene konuşur, her zamanki karıncayı sikip belini incitmeyen haliyle laflarını sokar ve yeniden '' ergin kaka bok, en iyisi purta pırtıska obradovic, fuck your mothers ivkovic'' haline gelir.

    bence her maç bir oyuncuya görev adayalım böyle saçmasapan hareketler yapsın, maçın ağzına sıçsın. gerçi takımda da 7 oyuncu var ama iyi kötü 12-13 hafta idare ederiz böyle. hem hakem kardeşlerimizin de işi bölünmemiş olur. kötü ergin de kimsenin siklemediği milli takıma başarı kazandırmak için yırtınmaya devam etsin. 3 ay ''iyi ya, idare eder işte'' densin, sonra ansızın gelen izmir veya ataşehir deplasmanında anasına filan sövülmeye devam etsin. ama izmir'de kesin maçtan önce istiklal marşı söylensin ha, yoksa alınırım. zaten bu ülkede murat biricik bile lejyoner hakem amk, bir biz fransız takımıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın