• 11805
    2014-2015 sezonu spor toto süper lig'de 22. hafta sonunda 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile en yakın rakibinin 3 puan önünde 51 puan ile lider durumdadır.

    bunun manası şudur; önümüzdeki hafta fenerbahçe derbisinden -inşallah puan&puanlar çıkartırız- eli boş ayrılsa bile liderliğini sürdürecektir.

    bu maçın haricinde canımızı sıkan kritik üç maçımız var şahsımca. birisi derbiden iki hafta sonra dışarıda kasımpaşa, ikincisi trabzonspor deplasmanı, sonuncusu ise arena'da oynayacağımız beşiktaş derbisi. elbette fenerbahçe'yi öyle veya böyle kadıköy'de mağlup eden akhisar, avrupa potasına oynayan mersin idman yurdu deplasmanları gibi zorlu virajlar da var. ancak bir şekilde alnımızın akıyla çıkacağımıza inancım var. bu inancımı da bu maçlardan evvel oynayacağımız trabzonspor ve kasımpaşa deplasmanlarından gelecek skorlar elbette olumlu/olumsuz etkileyecektir.

    kaldı ki rakiplerimiz de özellikle trabzonspor - beşiktaş ve fenerbahçe - beşiktaş derbilerinde puan-puanlar bırakacağından, sondan bir evvelki 33. hafta beşiktaş maçına şampiyonluk apoletini takarak çıkabiliriz.

    elbette bunun için önümüzdeki 10 hafta boyunca en aşağı 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet* gibi yüksek bir form grafiği tutturmamız lazım.

    beşiktaş'ın uefa sarhoşluğu ile en kötü 5-6 puan daha kaybedeceğini varsayıyorum, ki bu en kötü ihtimal bizler için. yoksa 7 ve üzeri beklediğim.

    fenerbahçe de beşiktaş maçında ayağı takılırsa bayağı tökezleyebilir. özellikle bu maçın berabere bitmesini istiyorum her iki taraf da zayiat versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın