• 26
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçının sonucunu değiştirmeyecek olan istatistik. her maç gibi 3 sonuca açıktır bu da. fenerbahçe, galatasaray'ı kadıköy'de 100 yıldır yense dahi 101. yıl yine yeneceğinin garantisi yoktur. çünkü futboldur bu ve futbolda hiçbir şeyin garantisini veremezsin.

    her kadıköy maçı öncesi "yine 6 atacaz ahıuaohahahhıahah xd xd xd" diyen ruh hastalarına da boşuna kulak asmayınız. yıllardır aynı goygoyu bir türlü ağızlarından düşürmezler ama sonra işlerine gelmeyince de "omo onloron oöfo koposo vooorr :(" diye sözde taşşak geçtiklerini sanacak kadar dengesizdirler. hor görmeyiniz.

    ayrıca olaya bir de şu açıdan bakmak gerekir. galatasaray kadıköy'de oynadığı son 4 derbiden 2'sinde istediğini alarak ayrılmış, birine ise şampiyon olarak çıkmıştır. 1 tanesi ise malum, takımın en ciddi kaos yaşadığı döneme denk gelmiş, çuvaldan hallice bir kaleci ile oynanmış ve sneijder'den yoksun çıkılmıştır.

    şampiyonluk apoleti ile çıktığımız maç * ise benim gözümde federasyonun fenerbahçe'ye o sezon verdiği bir teselli armağanıdır. takımımız da sağ olsun o maçta çok kasmamış ve faulden bilmemneden yediğimiz gollerle rakibe hediye etmiştik o maçı. yoksa tam konsantre olmuş bir şekilde çıksaydık o maça, güle oynaya yenerdik. fakat dediğim gibi. zaten üst üste 2. kez ezeli rakibine şampiyonluğu kaptırmış bir fenerbahçe vardı ortada. bir de şu malum serileri bozulsaydı o gün o stadda çok ciddi olaylar, protestolar vs. olurdu. sevgili federasyonumuz da aziz babasını kırmamış ve kıyağını geçmişti o maçtaki skandal hakem kararlarıyla ve bu teselli ödülünü onlara teslim etmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın