• 1525
    lisedeyken ben okul basket takımındaydım. turnuvanın ilk maçında çerez bir rakiple ilk yarıyı rahat bir şekilde önde kapatmışken soyunma odasında hocamız bir anda agresifleşmişti. herkesin yaptığı hataları kızarak yüzlerine vuruyordu. bana geldi sinirli bir şekilde dedi ki sen neden bloğa bu kadar çekinerek giriyorsun mücadele falan filan. adam orda o kadar yüksek sesle konuşmuştu ki tokat bile atabilirdi. benim orada iki alternatifim vardı ya sana ne oluyor diyip gidp müdüre falan şikayet edecektim. ya da doğru olanı hocanın söylediklerinden ders alıp hataları yapmamaya çalışacaktım. ben ikinci olanı tercih ettim. göktürk ural ise ilkini.

    şimdi ben bir galatasaray taraftarıyım. duygusallık bende daha ön planda ben hep galatasarayın menfaatlerini düşünürüm. bunları görerek söylüyorum ki göktürkü yontamazsınız. bu adam gelişmez . basketbolda hoca - oyuncu yerine abi - kardeş olmak bazen daha iyidir. özellikle bizim gibi zorluklar yaşayan takımlarda.

    lafı fazla uzatmaya gerek yok . hepimiz o tokatı niye attığını biliyoruz. ben kendi fikrimi söylüyorum ergin ataman hoca sen bir tanesin. ben seni diğerleri gibi haksız bulmuyorum. inşallah başımızda olursun hep. göktürk ural medyaya gitsin şovunu yapsın. sadece seni değil hepimizi karşısına aldı unutma!

    son olarak ingilizlerin ünlü bir sözü vardır (bkz: turn to other cheek) .
App Store'dan indirin Google Play'den alın