• 676
    geçen sene luis suarez sayesinde yakaladığı altın fırsattan sonra yeniden eski günlerine dönen bir takım. liverpool için tabi ki onlar daha iyi bilir de benim tahminimce en önemli sorun tüm takımın ortalama kalitede insanlardan oluşması. zira verdikleri paralar da az buz değil . şimdi kendim football manager oyununda liverpool u seçtikten sonra oynarken klavyeye kafa atmamı sağlayan sorunları yazayım.

    fm 2012 de stoke city de gösterdiğim performans sonucu liverpool tarafından ısrarla istenmiştim. stoke city istediğim bütçeyi vermediğinden istifa edip liverpoola gelmiştim. kadroda 3-4 tane tanıdığım oyuncu dışında (u: ki premier league deki üçüncü sezonum ve tüm takımları detaylı inceliyordum futbolcu avlarken) hep orta sınıf oyunculardan oluştuğunu farkettim. yalnız bu oyuncular da öpücükle gelmemişti hepsi benim aldığım yıldız oyuncuların paralarıyla transfer olmuştu. adamlar yıllardır aynı hatayı yapıyor.

    gelelim ben ne yapmıştım öncelikle 30 m£ lik transfer bütçemin tamamı ile pastore yi aldım. daha sonra elimdeki 30 kişilik 4-5 m£ lik insanlardan oluşan kadroyu tasfiye etmeye karar verdim . hiç iş yapmayan 3-4 kişiyi kelepir fiyata elden çıkarıp 15m£ a da adem ljajic i * aldım. takım top oynamaya başladı. bir sene sonra elimde 30-35 orta ve alt sınıf oyuncu yerine 5-6 üst düzey, geri kalanlarını da orta düzey oyunculardan kurup efsane bir kadro yarattım.

    liverpool resmen şu anda epl'nin anadolu takımı durumunda sturrige ve bitmiş balotelliyi çıkar adam akıllı iş yapan tanınan oyuncuları yok. bence artık o paraları gidip saçma sapan anadolu topçularına vermek yerine dünyadan yıldız toplamalarının vakitleri geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın