• 464
    26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçıda son penalti atislari atilirken lovren kacirirsa besiktas tur atlayacakti. nitekim öyle de oldu ve lovren topu disari atti. taraflarlar ve ercan taner'de de bir anlik duraklama oldu ve "bay bay liverpool" demekle yetindi sadece. kimse o an besiktas'in tur aladigini bir kac saniyeligine de olsa anlamamisti. kendisi dahil. besiktas'in tur atlayabilecegine hickimse inanmamis olacak ki, ercan taner, futbolcular ve taraflarda ayni anda anlik bir duraksama yasandi. böyle de komik bir anisi oldu ercan taner'in. besiktasli olmasina ragmen turu "bye bye liverpool .ss:s" seklinde karsilamasi gercekten ilginci.

    ama cimbom'un juventus karsisinda sneijder'in ayagindan buldugu golu öyle mi anlatti bu guzel adam? turun gelecegine o kadar inanmis, golu o kadar cok sabirla beklemis ki, gol oldugu anda "allah'im goooooooooolllllllll" diye inletti ekranlari. biliyordu cunku turun gelecegini ve cimbom'un bu tarz zaferlerinin surpriz olmadigini. o gol sonrasi rahatlamasi, heyecanlanmasi ve dakikalari saymasi dillere destandi.

    besiktas macinda öyle olmadi. "aaa besiktas turu gecti" duygusu yasadi bir an icin.

    kendisi gibi efsane spiker bir daha ne zaman gelir bilmiyorum ama umarim yillarca mac anlatmaya devam eder. kendisinin anlatimiyla mac seyretmek bir baska keyifli oluyor cunku.
App Store'dan indirin Google Play'den alın