resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3815
    "rijkaard'ın galatasaray'a geldiği sezondu. bursa'nın şampiyon bitireceği hani... galatasaray ve fenerbahçe önlerine geleni yene yene ilk yarının ortalarına kadar geldiler, orda birbirleriyle maç yaptılar. sonra ister rehavet deyin, ister başka şey, ikisi de 3 maç üst üste kazanamadı. hatta galatasaray 3 maçtan sadece 2 puan alırken fenerbahçe 0 çekmişti.

    yanılmıyorsam eskişehir maçıydı. fenerbahçe yine yenildi diye ortalığı birbirine katmıştı aziz yıldırım. o haftadan itibaren fenerbahçe lehine hakem hataları bu sezonun ilk yarısındaki kadar ayan beyan yapıldı.

    geçen sezon'un ikinci yarısının başındaydı. galiba devre arasında ersun yanal biraz fazla yüklenince kondisyona, futbolcuların şirazesi kaymıştı ilk 2-3 maç. bu durum, egemen'de sinire kesmeye neden olmuştu. saçma sapan bir pozisyonda hakemi fortlaya fortlaya itiraz edince kırmızıyı yedi daha maçın başında. fenerbahçe yenildi sivas'a, o hafta galip gelen galatasaray puan farkını iyice azaltmıştı. bu sefer aziz yıldırım değil, yaverleri basın toplantısı düzenledi. "fenerbahçe olarak hükümetimizin arkasındayız" ve "30 mart seçimleri var diye sesimizi çıkarmıyoruz" gibi iki futbolla alakasız ifade kullanıldı bu basın toplantısında. ardından seri hakem hata... pardon, seri galibiyetler geldi...

    geliyoruz bugüne... sezon başından beri uydurma penaltılar ve ilginç hakem hatalarıyla(!) en az 10 puan kazanmış bu takım, bir maçta son dakika golüyle yenildi diye yine hakem hedef gösteriliyor. bu hakem falan değil, anlayın. bu açık açık "benim takımımı yeterince kayırmıyorsunuz!" çığlığı aziz yıldırım'ın.

    ben merak ediyordum, acaba konya maçının sonucuna göre çıkar konuşur mu diye ama, konya'yı bile yeneceğine inanmıyor takımının. konya yahu, başında senin kovduğun aykut'un olduğu takım. gs'den 2 maçta 9 gol yiyen takım... bunu da yenemeyecekse, ne iş yapıyor ismail orda?

    önümüzdeki hafta galatasaray-erciyes maçında ve konya-fb maçlarında çok fahiş hakem hatası ısmarlamıştır bu çıkışıyla aziz yıldırım.

    aziz efendi'nin sözlerini ciddi anlamda uygulamaya kalkarsak, yakında fenerbahçe maçlarını yönetmesi için aziz yıldırım eline düdüğü alıp kendisi inecek sahaya. çünkü her puan kaybında ortalığı ayağa kaldırıp "hakem hakem" diye ağlıyor kendisi ve yardakçıları.

    6 pastan da hakem mi kaçırdı golü?

    10 metreden bomboş kaleye değil de stadın dışına da hakem mi vurdu?

    son dakikada kontrayı da hakem mi attı size?

    türk futbolunun kanseri işte... ne eksik, ne fazla..."

    kaynak: https://eksisozluk.com/entry/49445839
App Store'dan indirin Google Play'den alın