• 721
    (bkz: sarı kırmızı itiraf)

    maçı izlemedim. izlemeye cesaret edemedim. şampiyonluğu o kadar hak ettikten sonra kaybettiğimizi görmeye cesaret edemedim. o maç öncesi normal sezon gibi formda değildik, üstelik kadıköy bizim için uğursuz bir yerdi. her şey fenerbahçe'nin kazanması üzerine kurgulanmıştı. bunu federasyon başkanının o meymenetsiz suratından bile anlayabilirdiniz. ama klişeler yıkılmak için vardır. oynadıkları film üzerlerine yıkıldı. fenerlilere 3 temmuz'dan sonra bir de biz koyduk. suçları büyüktü, cezalarını çekmemişlerdi. ve ilahi adalet kendisini bir kez daha gösterdi.

    ben ne mi yaptım. manisa'da yaşıyorum. maçta bir güzel uyudum. kalktığımda doğruca salona koştum. trt stadyum'dan ve ntv'deki şeytandan şampiyon olduğumuzu öğrendim. evde sevinçten anlamsız birkaç depar attım. sonra da doğruca dışarıya arkadaşların yanına koştum.

    bu lanet play-off düzeninde yanlış hatırlamıyorsam 7 arkadaşımızı kalpten kaybettik. belki ben de kaybedebilirdim. babam kalp hastası, 1 amcam kalpten gitti, 1 tanesi sigara bırakarak anjiyo oldu. o yüzden iyi ki izlememişim, iyi ki de galatasaray büyüklüğünü göstererek bir kez daha şer odaklarını mağlup etmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın