• 268
    "kazandık hüleaaayynn." diye bağırarak sevindiğim maç. hafta boyunca bu maçın stresiyle, kendimizce planlarımızla yattık kalktık. çok şükür kazandık.

    bu maç özelinde bence odak noktamızı kaybetmememiz gerekir. bu maça dair tek motto "ne olursa olsun maç sonunda 3 puanı almış olalım." idi. maçtan önce "futbol tarhinin en kötü oyununu oynayacaksınız ama yine de 1-0 kazanacaksınız." deseler bile sanırım hepimiz kabul ederdik. oyun, saha içinde olanlar ne şekilde gelişirse gelişsin önemli olan kazanmaktı ve başardık. "kazandık ama bla bla" gibi cümleleri başka maçlar için kurun.

    ligde 3 zor anadolu deplasmanını sorsalar kafadan hemen herkes bursa, eskişehir ve sivas der. bu üç deplasmandan 9 puan çıkardık. eskişehir ve sivas'ı üst üste 2 deplasman maçında geçmeyi başardık. rakiplerimizin ikisi de eskişehir ve sivas'a gitmediler daha. bir diğer önemli nokta bu bana göre.

    eskişehir ve balıkesir maçlarını kazanmamıza rağmen çok yönden eksik görünmüştük ve çoğumuzun şampiyonluk ümitlerine darbe vurulmuştu. sivas galibiyeti ise ümitlerimizi yeniden onarmış oldu. en azından benim için böyle oldu.

    son olarak; kazandık hüleaaayyynnn.
App Store'dan indirin Google Play'den alın