• 193
    tek devrelik maçlar vol 2. gibi bir maç oldu. konya'dan sonra balkes karsisinda da ikinci yariya cikmak istemedi takim. hamza hoca maçtan sonra hakli olarak oyuncularin bu lakaytligindan sikayet etti. ama neyse, bu maçi da kazanmamiz gerekiyordu ve kazandik. rakiplerle puan farkini koruduk. maçin hakemi melo'ya tamamen haksiz bir kart cikarmasi disinda bence gayet iyi bir yonetim gosterdi. yasin'in pozisyonunda da, burak'in pozisyonunda da mudahale var ama bunlara penalti calinmamali. elbette fener'e ve besiktas'a verilen penaltilari gorunce bunlara agir ceza mahkemesinde dava bile acilir ama avrupa standartlarinda penalti falan degildi bu hareketler. oyuncularimizla ilgili ufak tefek notlarim da soyle:

    muslera : her zamanki gibi iyiydi. fazla pozisyon dusmedi ona, o ayri. yalniz yenilen golden sonra bizim takimi tokatlasa yeriydi. lakaytligin luzumu yok.

    tarik : macin en kotusuydu sanirim. buna balikesirli oyuncular da dahil. bir kere macin basinda kendi kalemize bir gol atiyordu ki evlere senlik. uzerinde baski kuran bir rakip yokken karsi yonden gelen ortayi kaleye gonderdi. neyse ki direkten dondu. ayrica macta rakip ceza sahasina 20 civarinda orta gonderdi ve yanlis saymadiysam bunlarin 2’si falan bizim adamlari buldu. cidden toparlanmasi lazim.

    chedjou: attigi golden bahsetmeyecegim zira o gol aslinda burak’a ait bence. vasat ile iyi arasinda, vasata daha yakin tarafta oynadi.

    koray: iyiydi. ceza sahasinda rakibe bir topu armagan etmesi tek hatasiydi.

    olcan: hucumda cidden etkiliydi. sol acik gibi oynadi. savunmada zaaflari var ama ozellikle boyle icerdeki maclarda onu sol bek oynatabilecek olmak faydali.

    melo: cok cok iyi oynadi. orta sahada herkesi ezip gecti. haksiz bir sari gordu yine ilk yarida. ikinci devre sakatlanip cikti. umarim durumu ciddi degildir.

    selcuk: vasatin ustuydu.

    yasin: gayet iyi oynadi. oyundan cikmasini pek anlayamadim dogrusu. iki assist balli borek oldu. forma yarisinda kesinlikle var.

    sneijder: diyecek soz yok. harikaydi yine. golu de muhtesemdi.

    bruma: cok uzuluyorum ama yani cidden rezalet oynadi.

    burak: bir zahmet susulsun ve destek olunsun artik. muthis bir gol atti. oyle boyle degil. muhtesem, harika bir gol. ikinci yari takim ona skor yaptirmaliydi ama durdu bizim esekler.

    umut: 60’da oyuna girdi. golunu kacirdi ve cok kostu. her mac yaptigi gibi. kizamiyorum da adama.

    emre colak: oyuna girdikten sonra sik hareketler ve sutlar gonderdi ama fanteziye kacmasi yakismiyor. emrecim bi‘ dur. daha yeni yeni formayi kapiyorsun, lakaytlik yapacak durumun yok.

    hamit: 83’de bruma yerine girdi. muhtesem bir sut cekti. tam hali saha dayisi gibi lan. bir vakitlerin buyuk yildizi. mac bitmeye yakin yorulan gencin yerine giriyor falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın