• 184
    canımı sıkan maç. ilk yarı keyiften 4 köşe olan ben, ikinci yarı hakkında yorum yapmak istemiyorum. rıdvan antep maçı sorası hakemin neden maçı 1 dakika uzattığına taktı, olası eşitlikte her golün etkisinin farkında olan bir şeytan var. ancak bizim oyuncular 3 ten sonra kafaca tatile gittiler. rezalet bir ikinci yarı oynadık, emeği geçen herkese teşekkürler. tek tek aklımdaki oyuncuları değerlendireyim:

    umut bulut: oynama hocam sen. atlet ol git koş, beni acayip geriyosun. bu kadar beceriksiz olmak zorunda mısın?

    burak yılmaz: sen adamsın, sakın sakatlanma olm ama biraz dikkat et. bana kim sakatlanmasın deseler senle muslera'yı söylerim. sonuç olarak sakla kendini, taraftar kendine geldi senin arkanda herkes.

    wesley sneijder: kalite kokuyosun yaptığın her şeyle. seni aşağı çekiyoruz çok üzülüyorum. bir sürü gereksiz adamla takım arkadaşısın, top yapabileceğin adamlarla pas yap, gördüğün yerden vur, ve solda oynama gözünü seviyim(son kısım hamza hocama)

    koray günter: istediğim stoper tipi. böyle devam çocuk.

    emre çolak: bugün çok lakayitti. arada böyle kazalar olur ama emre'nin en büyük sorunu bu zaten, dengesiz. başa dönmeyelim emre'cim.

    armindo tue na bangna bruma: bazı maçlarda gösterdiği 10-15 dakikalık performanslar dışında benim için hayal kırıklığı. bu kadar para verilmesi kendisinin suçu değil ancak o para verilmişse bruma karşısındaki standart türkiye ligi bekini geçicek, geçmek zorunda. bir daha 11'e yazmam kendisini en azından bu sezonluk.

    en sona kimi bıraktım assolistimiz:
    tarık çamdal: git bu takımdan daha da bişi yazmak istemiyorum. kaç maç oynadın bir tane ortan yok, herkesin dediği gibi tarık çamdal değil tarık çalımdal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın