• 177
    maç hakkında değinmek istediğim üç beş oyuncu var, onlar hakkında birkaç kelam etmek istiyorum.

    chedjou'yu çok severim, ama inanın bu akşamki görüntüsü barış özbek ciddiyeti ile mustafa sarp yeteneksizliği karışımıydı. afrika uluslar kupası'ndan dönünce şaşırmış.

    tarık çamdal zaten ortaya karışık. bek olduğuna inanmıyorum ayrıca ben bu oyuncunun. gerçi futbolcu olduğuna da inanmıyorum o ayrı bir mesele de.

    koray günter, iyi olmak istiyordu, ancak rakiplerine o da ayak uydurdu. yine de ışık veriyor. 2011-2012 sezonunda semih kaya yerine o forma giyse inanın acayip geliştirebilirdi. bu çocuk seneye as stoperimiz olarak kalmalı, ancak yanına onu eğitebilecek ve tamamlayabilecek adam gibi taş gibi 30 yaşında bir stoper ile.

    olcan bu dörtlü arasında en çok puanı alan isimdi, ancak hem balıkesir'in gücü, hem de ofansa verdiği katkı bunda etkiliydi. defans olarak telles kadar kötü zaten, fakat hücumda telles'ten bir tık iyi. kontenjandan yememesi sebebiyle de tercih edilmesi mantıklı duruyor, en azından bundan sonraki maçlar için.

    selçuk-hamit-yekta-umut. abiler siz niye böyle ipimle kuşağım, bilmem neremle bilmem nerem takılıyorsunuz? ikiye bir oyun, verkaç, organize atak, tek top, çalım atabilme, bunlardan herhangi biri neden yok? veya siz bu takıma bizi sınamak için israil tarafından gönderilmiş esas adı kohen olan yahudi işadamları mısınız? fenalıklar basıyor, terliyorum, sinirlerim tavana çıkıyor, kollarım uyuz gibi kaşınıyor. stres full ulan top size geldiğinde.

    şu takıma gelecek başkan adayı gözünü seveyim pozisyon almasını ve organize şekilde hücum etmesini bilen 3-4 tane oyuncuyla anlaşıp gelsin. bıktık artık umut'u, selçuk'u, yekta'yı, hamit'i, tarık'ı seyretmekten. işi bitmiş, emekliler lokalinde olması gereken adamlar galatasaray forması giyiyor tövbe yarabbim.

    ayrıca, bir daha da wesley'e bırakın açık açık gönderilsin demeyi, en ufak bir mırın kırın eden adamı gördüğüm zaman mimleyeceğim. şu hücum bölgesinden sneijder'i çıkart = torku konyaspor, karabükspor. gerçi onlar kadar var mı bizim ihtiyar heyeti ona bile emin değilim.

    adnan öztürk, olacaksa ünal aysal, alp yalman, serdar eder, aklıma gelen-gelmeyen seçime başkan adayı olacak bütün kodamanlar, gözünüzü seveyim bizi şu slowmotion oynayan adamlardan kurtaaarıııııın :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın