• 613
    türk futbolunun içine edildiği dün oynanan (bkz: 14 şubat 2015 gaziantepspor fenerbahçe maçı) müsabakada bir kez daha ispatlandı. ilk yarı fenerbahçe balı devredeydi 45 dakikada 5'lik olacak takım şans eseri devreyi önde kapattı. ikinci yarı fenerbahçenin imdadına hakem yetişti. mehmet topal'ın sarı karttan sonra net atak kestiği pozisyonda sırf oyundan atmamak için faulü çalamadı halis özkahya aradan 5 dakika geçmedi bu sefer dirsekle karışık vücuduyla rakibine vurdu mehmet topal faulü bu sefer çaldı halis ama cesaret edip kartı gösteremedi. bunun gibi bir sürü faul yaptı mehmet topal bunlar en dikkat çekenleriydi. bu kadar emek hırsızlığı hakeme yetmemiş olacak ki fenerbahçe'nin ikinci golünden önce egemen tabanla giriyor sarı kart-faul hakem bunu da vermiyor devamında gol geliyor. 3-0'ken egemen önce ceza sahası içinde adama vuruyor baktı düşmüyor içeriye girdikten sonra bir sağ koldan bir sol koldan çekip düşürüyor antepli futbolcuyu penaltı yok. sadece bir kaç dakika sonra alper yine o bildiğimiz şovunu yapıp balıklama atlıyor penaltıyı alıyor ve bir komedi filminin daha sonuna geliyoruz.

    futbol diye bize pazarladıkları şey fenerbahçe tekelinde dönen adi bir komediden ibaret şu anda, daha geçen gün alper potuk hakkında şöyle bir şey yazmıştım(bkz: #1646582). hala bu arsız, sahtekar adamı takımında görmek isteyen galatasaraylı varsa da ne diyeyim allah akıl fikir versin.

    ancak bugünden fenerbahçeyi şampiyon ilan eden, 5-0 kazandılar diye iyi oynuyorlar sanan varsa ya maçları izlemeyip skor üzerinden konuşuyordur ya da görmekle bakmak arasındaki ince farkı henüz kavrayamamıştır. çok değil iki maç hakemler elini çeksin bunların üzerinden bakın neler oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın