resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2311
    şampiyonluk yolunda, artık unutulması gerekendir. köprünün altından çok sular aktı. prandelli ile 11 lig maçına çıkmışız. belki de tarihimizin en berbat futboluyla 22 puan toplamışız. onun döneminde, beşiktaş bizden 1 puan önde olmuş, fenerbahçe ise 1 puan arkada kalmış. yani şampiyonluktan kopuş olmamış.

    http://www.tff.org/...198&hafta=11#grp

    şimdi de farklı olan bir durum yok. hatta 2 puan gerideyiz. fener maç fazlasıyla lider. şampiyonluğu alamazsak prandelli'nin tek başına sorumlu olamayacağı aşikar. madem futbolcular kendisini istemedi, istedikleri teknik direktörde başarılı olmak zorundalar. kısaca her şey bizim elimizde.

    http://www.tff.org/...198&hafta=20#grp

    sırf avrupa'da itibarımızı yerle bir edip, bizi averaj takımı yaptığı için kendisini unutmamak da mantıklı. sadece o mu, maç satar gibi oynayan futbolcuları da unutmamalıyız. şu dördüncü yıldız saçmalığından sonra, yeni yönetimin ve hamza hoca'nın avrupa'da bizi yeniden hatırlatması şart gibi gözüküyor. bunun için gerekirse radikal kararlar alabilecek babayiğit bir yönetim aranıyor. sneijder satan değil, yeni sneijderler alan bir yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın