• 11716
    yabancı sınırının kısmen kalkacağı 2015-16 sezonu için kalabalık olmasına rağmen yetersiz bir kadrosu olan takımımız.

    muslera-telles-bruma-sneijder-melo-pandev-xzemaili-chedju şu an elimizdeki yabancılar.kiradan gelecek olan amrabat var.
    bu oyunculardan 3 tanesi taraftarın kayıtsız şartsız takımda görmek istediği isimler;melo-sneijder-muslera.bu oyuncular her ne olursa olsun takımda tutulmalı.
    chedju taraftarın sevdiği,daha iyisi alınmadığı sürece ilk 11deki yeri garanti olan bir oyuncu.çok yüksek bir teklif gelmedikçe elde tutulmalı.
    pandev zaten kiralık.giderken teşekkürü çok görmeyelim.
    xzemaili için gelecek her teklif değerlendirilmeli.bedavaya bırakılacak bir oyuncu değil ama ortalama bir bonservisle gönderilebilir.
    telles takıma maddi külfet oluşturmayan bir oyuncu.elinden geldiğince de mücadele ediyor.takımda tutulmalı ancak iyi bir yedeği bulunmalı.
    bruma konusunda ise taraftarın kafası biraz karışık olsa da oynayabileceği bir takıma kiralık verilebilir.özel antreman yöntemleri kullanılarak mentalitesini geliştirmesi için destek olunmalı.

    ayrıa yeni transfer döneminde ilhan cavcav misali önümüze gelen her yabancıya imza attırmamalıyız.takımdaki oyuncu sayısını azaltarak,verimlilik yüzdesini arttırmalıyız.elimizde semih-burak gibi faydalanabileceğimiz oyuncularımız var.hatta mümkün mertebe yeni sınırın kullanılacağı ilk sezonda az sayıda ve nokta atışı transfer yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın